dijeta 9 kg |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
dijeta ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Veljaca 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 07 Veljaca 2008 at 23:31 |
![]() Savijetujte mi |
|
![]() |
|
sanjalica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ej!!!!samo se drzi,makar ako u š4 dana izgubis 9 kg,to ti bass i nije zdravo!!!!al se drzi!!!!ja sam bila na un dijeti i pomaze,al je se trebas drzati,ali sam vodeni dan izbacila!!!!a sad,kak hoces!!! samo naprijed! |
|
![]() |
|
pasha ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 31 |
Suludo , nezdravo ..... Radi to polako i sistematski . ako budes gladovala , poslije ces biti jos deblja. Napravi plan . Sve sto ti treba imas na ovom forumu. Sa tom idejom koju imas neces nidokle! Ne mogu to podrzati. Edited by pasha |
|
![]() |
|
sanjalica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 61 |
Nemoj mene krivo razumjeti,ja te podrzavam u dijeti,ali dugotrajnijoj,tj.promjeni potpune prehrane,vise voca i povrca,a manje ugljikohidrata!!!!! ova ti je dijeta ipak malo predrasticna,a i sumnjam da bi ti otislo toliko kg..... pasha ima pravo!! |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Kratkorocne dijete su bez veze! Odrices se nekih namirnica i cim ti zavrsi dijeta - bacas se upravo na te namirnice! I naravno da nastupa jo-jo efekt. Dugorocni plan, vise strpljenja! |
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
jednostavno receno: NE!! ![]() |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Najjednostavnije receno - ostavi se te dijete jer je i vise nego ne zdrava a i vise ces kg dobit nego izgubit.
![]() Edited by Mr G. |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Potvrdjujem receno.....
|
|
![]() |
|
Nepobedivi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 117 |
dalila sta ti sve znas
![]() |
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() |
|
![]() |
|
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
hej ljudi,ja sam nova ovdje!ovako,imam 64 kg na š,65 i muci ,me visak sala na ledjima,rukama,izmedju nogu (ono kad se noge dodiruju) a pogotovo na trbuhu!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zver ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Location: Zimbabwe Status: Offline Points: 16 |
pa i ja bi hteo da imam š30kg cistih misica,mozete li mi pomoci u tome?
![]() ![]() ![]() |
|
Ako ljudi ne vide dobrotu u tvom srcu,VIDECE GA NEBO!(nemoj da budes veliki,budu ogroman)
|
|
![]() |
|
evica otvori si svoju poruku pa ti mozda ko i odgovori!!!!!!radi crobne vjezbe i sve ide dole......
|
|
![]() |
|
puppa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
upomoc moram smršaviti š5 kg do 30.06
upomoc.savjeti |
|
![]() |
|
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
u mj dana?? NEMOGUcA MISIJA
![]() |
|
![]() |
|
Hammerstrength ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Povecati tjelesne aktivnosti. Smanjiti unos nepoželjne hrane. Povecati unos poželjne hrane. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |