dijeta bez povrca? |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ha ha ha ha ha ha ha ha.....
|
||
Anek976
Cita FAQ Joined: 29 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sto ovdje nije uredu?Ako ti se ne cita trazi drugu temu... |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
??? |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Anek, citaj malo bolje Ili i ti propagiraš mesnu dijetu? |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Claric
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 89 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne valja ti povrce? Radije bi jela voce umjesto toga? Piletina i lubenica je meni osobno najjaca kombinacija:)
|
||
lana88
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vlakna, biljni proteini, vitamini i minerali ne mogu se nadomestiti ni sa cim do povrcem...naravno, postoje suplementi ishrani, ali prirodno je prirodno...
|
||
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja mislim da i nije neki problem to sta ne jedes povrce (ukoliko mislis na recimo, rajcicu, papriku, krastavce, salata i sl., kupus,...)
lana88 je spomenula vlakna, biljne proteine vit. i minerale.. ja moram reci da najvise vlakna ima u zitaricama ->zob - zobene pahuljice, grah, heljda, raž, jecam, pšenicne posije, chia i slicna hrana) i nekom vocu (npr. jabuke), biljnih proteina ima u mahunarkama daleko vise nego u povrcu (iako bi na neki nacin odredene mahunarke mogli svrstati u povrce) ->soja, grah, slanutak, vitamina i minerala naravno ima u vocu, al takoder i zitaricama i mahunarkama...nisam spomenuo ni krumpir koji jei sto jako nutritivno bogat i td. ...znaci ima toga naravno, i povrce treba jesti, al hocu reci da nije neki problem ak i nisi neki ljubitelj... na kraju krajeva, mirko filipovic je rekao da ne jede povrce, te da se na taj nacin ne pridrzava bas pravilne prehrane... a vidimo svi kako izgleda i sumnjam da ce netko reci da mu nesto fali :) |
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |