Dijeta i trening a kile rastu |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Nerra
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Travanj 2011 at 10:50 |
|
Pozdrav svima...
imam 23 godine. visoka sam š60 i trenutno imam 6š kilu. nikad nisam imala toliko kila, obico variram od 57 do 59. tijelo je oblika pjescanog sata. u zadnjih godinu dana aktivno se bavim crobik shapeingom koji je sada prerastao u boot camp fitness. primjetila sam na sebi da sam se sva ucvrstila. bedra su se lijepo podigla, listovi stanjili, struk se vratio. misicave sam građe, jake ruke i leđa, izrazito snazna bedra. tako da ruke izbjegavam raditi s bucicama. pazim sto jedem. dakle ujutro zobena kaša ili one cjeozrnate zitarice, do rucka redovito pregrizem ili jabuku ili mozda joghurt. primorka sam, hranim se barem 2 puta tjedno ribom. rucak je ili manestra, ili fazol. ili nesto svinjetine s pastom, volim kuhano povrce.. i uvijek salatu. uglavnom. piletinu rijetko jedem. prije vecere isto pregrizem neku mrkvu ili slicno. navecer obicno tunu ili posni sir. (neznam sta bi jela za veceru) ali kile rastu... kako? vooljela bi skinuti 5,6, kila. ali ne na brzinu, jer ih ne zelim natrag. treniram dva puta tjedno po sat vremena, u vecernjim satima(8-9). da li smijem vecerat nakon treninga? svaki dan hodam s psom po 2 puta na dan. kad god stignem idem rolat ili voziti biciklu. cak sam i prestala pusit. molim vas.imate li kakav savjet? sto krivo radim? Edited by Nerra |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne da smiješ. nego moraš :D Nakon treninga pojedi p + uh obrok, pa makar on završavao i u vecernjim satima. Gle, pojacaj aktivnosti, treniraj 3-4x tjedno, izracunaj kolko si u deficitu.. Prehranu poboljšaj, evo ti jelovnici forumaša pa malo prouci: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=š632& ;PN=š |
||
Nerra
Post Options
Thanks(0)
|
|
sta je to p + uh obrok?
joj hvala ti.. ne volim ic gladna spavat. to mi je grijeh. znaci jogurt je dozvoljen navecer? malomasan naravno? Edited by Nerra |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
p + uh je protein plus ugljikohidrati
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hoce ti jogurt bit obrok nakon treninga ili opcenito pitaš jel smiješ jogurt navecer?
|
||
Nerra
Post Options
Thanks(0)
|
|
pitam ako smijem navecer? =) |
||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
Smiješ, samo nemoj pretjerivati. |
||
Nerra
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko bi trebala gubiti mjesecno?
psihicki se pripremam da ce ovo biti dugotrajan proces. ja bi bila zadovoljna kad bi do 7 mj pala 3,4 kile. nazalost, trening je samo dva puta tjedno. ali mogla bi dva puta tjedno trcat? ne razumijem zasto sam dobila kilazu.. =( |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ocito nešto nije kako štima, ne možeš dobivati kile ako si u minusu s kalorijama... do the math, i ako si u minusu, ostani tako i kile ce isgurno ici dolje... cilj ti je lako izvediv
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Nerra
Post Options
Thanks(0)
|
|
a gledam sad ove jelovnike..
a nis.. idem napunit frizer pilecim prsima. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nera, javi se u inbox na fb... Kad si se vec prikljucila na forumu, nek ti tvoj prijatelj sa Trsata pomogne
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Nerra
Post Options
Thanks(0)
|
|
jeeeei ..... |
||
sinistral
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko sam ja skužio, tijelo ti se oblikovalo, super se
osjecaš i sve 5, i pate te neke provizorne brojke? Ako si salo zamjenila mišicima, onda je logicno da ni kilaža nece padati, jer su mišici gušci od sala. |
||
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
par sugestija
pred spavanje je najbolje ciste proteine i masti nesto ( ovisno o dnevnoj potrosni reguliras masti) masti i ugljikohidrati u istom obroku= salce :p ugljikohidrati su primarni izvor energije , nece uz to uzeti i masti nego lijepo spremiti. jedi cesto i mali obroci kako bi ubrzala bazalni . svinjetina + pasta npr .... no way hhhh |
||
U mirin brah?
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zakaj bi nemasni komad svinje, tipa od buta ili cisti kare bio loš sa tijestom?Taj dio svinje je zanemarivo mastan. Ne treba pretjerivati i bježati od svinje ko od nekog vraga
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ispravak- zasicene masti i jednostavni ugljikohidrati= salce Nezasicene masti i složeni ugljikohidrati mogu ici u kombinaciji, ofkorst i proteini s time, da nebi bilo zabune. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |