Dijeta s bananama |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
bananadijeta
Viden/a u gymu Joined: 20 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
morala sam se registrirat jer citam vase komentare i vidim koliko ste skepticni u vezi ove dijete... Banana dijeta je ODLICNA stvar VJERUJTE MI PROOVJERENO , š0 kg se skine i ne vraca se samo je se treba pridzavat i nemojte unositi mljecne proizvode,jesti iza osam (dakle nista strasno samo ne iza 20 h jesti) i nakon rucka ako vam se jede slatko pojedite to nakon 2 h od obroka,cak i kad prestanete s dijetom uvijek si napravite da vam desert bude 2 h nakon obroka.. i VJEZBAJTE!! to bar nije tesko nemojte sjedit i misliti da ce se skinuti samo od sebe.. ujutro pojedite dvije banane i ako ste na poslu i bas umirete od gladi pojedite spice ili ljesnjake,ovo govorim iz iskustva... i rezultati su ITEKAKO vidljivi...
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Banan dijeta je glupost...probaj jagoda dijetu...puno je biolja od banana dijete.... stvarno....
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@bananadijeta Ma pusti ti njih vidiš da su jalni i pojma nemaju, pogotovo dalila - jede tam neke posne sireve, piletinu, jaja, whey i tunjevinu i tam neke zdrave masnoce i šta ti ja znam složene ugljikohidrate i vježba ko luda..mislim ono ma daj, kome to još treba.. Banana rulz |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Banana dijeta je najbolje za osobe koje su u banani |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
svako ima pravo na misljenje, ja osobno nebi nikad bija na takvoj dijeti
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jao Davore, baš si neozbiljan .....ma gle, ja mislim da je zapravo u ovome stvar:
e to je tajna ove dijete, a ne banane - mlijecni proizvodi! Ajmo sad knjigu napisat, rupa mi u novcaniku @bananadijeta....ajde još jednom procitaj ovaj tekstic pa nam reci u cemu je zapravo bila stvar kod skidanja tih š0 kg.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |