Dijeta + Savijeti za vjezbu |
Post Reply |
Author | |
tomojecar
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2012 Location: Split Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Veljaca 2012 at 14:34 |
Prije svega pozdrav
Imam 16 godina , tezak sam 83 kg i visok 191 Imam dosta " masnih naslaga " na podrucju od nogu put gore (dakle stomak , sise ) i zanima me mozete li mi koju vjezbu preporuciti u vezi tih dijelova tijela . Nedavno ima 7 dana uclania sam se u teretanu ( napokon me prosla upala misica ) , prije sam trenira waterpolo . Sada dali mi mozete sastavit -jelovnik ( proteini (koje i za sta su), hrana ...) -vjezbe (vjezbe u teretani , od doma , tracanje u mom slucaju na Marjan :) ) Nadam se da sam sve napisa sta treba , ako vas jos sta zanima napisite da odgovorim. |
|
tomojecar
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2012 Location: Split Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Edit :
Moj plan dana (prehrana) Imam 3 jela : dorucak rucak vecera Dorcak
-Obicno sendvic , nekad kad mi je skola ujutro cak niti ne pojedem dorucak nego kao neki kasni dorucak oko 9 : 30 -Rucak Kuhano uglavnom osim nedjelje meso -Vecera - sendvic, kako kad kolaci i voce |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prehrana ti ne valja nikako, prouci malo savjete na ostalim temama, imas faq clanke za pocetnike i ostalo, tamo imas sve objasnjeno oko prehrane i svega
|
|
lana88
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto imam problem da se najpre gojim u struku. I evo cime sam se ja rukovodila:
Saveti su vrlo jednostavni i prakticni i mislim da je svako u stanju da ih se pridrzava... Srecno!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |