Dijeta-anoreksija... |
Post Reply | Page <1234 7> |
Author | |
avantgard
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bas se i nekuzim, ali sta je taj "Whey" ??
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sirutkin protein , procitaj o tome u "dodaci prehrani" , ima stvarno i previse tekstova
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Citaj sve redom: https://www.fitness.com.hr Edited by Mr G. |
|
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
@Mr.G.- Znaci navecer sto vise bjelancevina, a sto manje ugljikohidrata. Znam da treba jesti raznoliku hranu, pa neznam jel ce mi sta skodit, ako budem vecinom za veceru jeo posni sir??
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovisno koliko ti treba hrane navecer, da li si jako gladan ili.. kombiniraj posni sir, tunu, moze i druga vrsta mesa tipa teletina itd.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
e mr.g , de da te odma vamo pitam
kak jedes tunu , jel iscijedis ono neko ulje ispovracah se skoro neku vece... |
|
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
A taj Whey, jel je to neki proizvod koji sadrzi samo bjelancevine ili sta?? NEmogu pronaci nista o tom wheyu, pocetnik sam pa i neznam nista o njemu, da li je to prah ili??
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
da , to ti je prah koji se mijesa sa vodom ili mlijekom kao shake
ma imas puno , puno , puno o tome... odi na www.pronutrition.hr |
|
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
Pise : "cuvajte od dohvata dijece". Da li ja to smijem upotrebljavat, cito sam malo o tome, pise da nema koristi to onome koji se nebavi treninzima i sportom, da ce se samo pretvorit u mast. Neznam, smijem li ja to koristit, a bavim se dnevno svaki dan treningom kod kuce ili trcanjem??
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
to o dohvatu djece se misli vjerojatno da bebe ne bi uronile
sorry , malo mi je prekasno sada (po satu mislim) da ti objasnjavam pregledaj malo moje teme u "Dodaci prehrani" gdje su mi ljudi odgovarali uz š700 trbusnjaka dnevno vjerojatno se ne bi pretvorilo u masti a jel razmisljas o teretani? |
|
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
Nemem bas ni prijevoz do teretane, a kad bih to reko starcima, ili burazu, odma bi bilo: ti balavac, bas nekog trebaju poput tebe... Mogo bi jedino sa burazom nekad do nje, ali neznam, jel mogu mladji od š4 u teretanu...
Dobro, sada bas neradim tolko, normalno da to nije zdravo, ali sada se svaki dan bavim sportom... Htjeo bih da popunim (vidio si na slikama, kako se vide kosti) sa misicima, da na nesto izgledam. |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti whey protein smijes upotrebljavati i tebi kao š3-godisnjaku treba povecan unos proteina. Sto se tice masti stvarno nemas razloga za paniku mast je nutrijent bez kojeg tijelo ne moze.
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
u teretani di ja idem , sretao sam decke od nekih š3 godina bez problema |
|
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
Sada sam proucavo namirnice, i budem se posvetio najvise proteinima (bjelancevinama), razmisljo sam ovak:
Jutro: Kombinacija bjelancevina i UH Rucak: isto ko i kod dorucka Vecera: Samo bjelancevine. Uz to svaki dan budem imo treninge, svaki 2 dan... |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ne bih rekao po ovim slikama da je to anoreksija, mrsav jesi ali sad bas anoreksija nebih rekao
|
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
Imas tunu u ulju ali postoji i tuna u vodi. Tuna u ulju -> iscjedi se ulje naravno. |
|
Post Reply | Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |