Dijeta-anoreksija... |
Post Reply | Page <1 4567> |
Author | ||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kako ide sa curama?
|
||
avantgard
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Puno bolje nego prije...
|
||
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da jos nadodam, sada imam 45kg!! Cilj mi je doci na 49kg
|
||
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tako je, nemoj slucajno preko 49, max 49,66 jer te inace cure nece gledati....pazi se |
||
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma nesmije bit ni 49,00š. Napuhnut sam ko zaba, sada sam se najeo rostilja, krumpira, salate i poslije toga posipanke!!
P.S. Odo ja nocas na more!! |
||
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme....tako je, odi na more samo nemoj puno gledati zene u toplessu na plazi jer sam cuo da se od toga deblja |
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E kad bi se od toga debljalo, svi bi mi muski bili ko prasci |
||
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
||
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo na 47kg (cistih misica ) sam...
|
||
exploziv
Post Options
Thanks(0)
|
|
jesi razmisljao o tome da se prijavis na neko bodybuilding natjecanje?? mozda za tebe izmisle novu kategoriju kilaze posto mi ovo "cistih misica" zvuci totalno bilderski! |
||
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma imam ja razne medalje vec u tome...
sada jedem sta god stignem, a najvise voce, povrce i proteini (posni sir, mlijeko, meso...) dali treba pazit na mlijeku one mlijecne masti, zato sto ja uvijek prije spavanja popijem litru mlijeka od 3,2 m.m? |
||
exploziv
Post Options
Thanks(0)
|
|
ti nisi normalan....ja odustajem od tebe |
||
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
|
? |
||
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma prijatelju nedaj se ti , to ti je sve ljubomorno na ciste misice
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajme meni..ja ne mogu vjerovati ovo sta sam procitala...mali moj...ti definitivno moras sa nekim razgovarati jer imas problema... Broj jedan ti si dijete...ono totalno dijete..kuzis..i 49 ili 55kg bi ti trebalo biti zadnje na pameti... Ja kada sam imala š3 godina nisam razmisljala o nicemu osim kako cu se poslje skole, rucka i par obaveza doma ici igrati sa ekipom sa ulice.... Stvarno sam sokirana....
|
||
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
|
Post Reply | Page <1 4567> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |