Dipsevi |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
na cemu radiš dipseve?
|
||
cookies are for pussies
|
||
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
izmedju 2 stolice buduci da vježbam kod kuce
|
||
Never give up
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bravo na snalažljivosti...svidja mi se i tvoj jelovnik...mislim da je tvoj bio da si objavio Ja sam posjedao 2 buraza da sjede na svakoj i dipsevi...
Ako imaš mladjeg brata dobro ti dodje , još ako voli papati...kao moji auu za cucnjeve su super :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemam mladjeg brata al zato sam stavio po 2 kante farbe na stolice tako da nemam problema s time. |
||
Never give up
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha, kužim. Znaci, baš želiš dipsom pogodit prsa ili to samo nekad radis? ili ih radiš i za triceps? Ono što trebaš probat napravit kod dipsa za prsa je malo isturit laktove prema van kad se spuštaš i ne ici preduboko jer ce opet opterecenje završit na ramenu. neznam kako to izgleda izmedju dvije stolice al mi zvuci opasno
|
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ako ima one visoke...i zaista neku vecu masu na sjedištu stabilno je ja sam dosta vremena na tome provodio i bilo je super..samo što nisam ni znao pravilno radi dok mi nisi prošli tjedan objasnila..ja sam sve radio samo ne što treba
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
zeusko87
Post Options
Thanks(0)
|
|
za prsa inace radim potisak bucicama na ravnoj klupi, letenje bucicama na klupi i floor press te dipseve kao zadnju vježbu... jedino da probam dipseve radit na pocetku, do sad sam ih uvijek ostavljao za sam kraj treninga. citao sam da mnogi imaju vecih problema sa zgibovima a kod mene je obrnuto... mogu napravit 15 zgibova a samo 7 ili 8 dipseva zato mi je to malo cudno pa mislim da nešto krivo radim možda... |
||
Never give up
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sve radim na jednoj stolici, kad se radi za triceps, jer mi je onda taman razmak sjedala koliko inace treba bit za triceps |
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da mi ne mislimo onda na ista propadanja :/
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
probaj ovako radit s laktovima prema van (pogle ovo: http://www.youtube.com/watch?v=tH1oBYQxZIk) ili jednostavno umjesto njih radi razne varijante sklekova za prsa |
||
cookies are for pussies
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=sxrjzBl1LC8 nemislimo? |
||
cookies are for pussies
|
||
zeusko87
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovu vježbu ja radim za triceps al nisam imao pojma da su i to dipsevi : ) s tom vježbom nemam problema, mogu napravit 50 komada ali oni za prsa su mi problem |
||
Never give up
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne mislimo...danas sam aj takve radio što si linkala .... a na ovima sam imao cesto ozlijede http://www.youtube.com/watch?v=20yqMcZjvZY
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
e, tu treba laktove prema van malo izbaciti, naginjat se prema naprijed, i ne ici preduboko, a najmanje od svega ovako divljati ko što divlja ovaj na linku |
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma to je neki klinac sam sam prikazao kako sam ja okrenio stolice i posjedao bracu i tako radio hihih..gledam sad ovog klinca...tip radi vježbe za ramena ...napisao vježbe za vrat ahahhaha
Eh na takvim sam se ja ozlijedio sada znaš! :D Necu ih više haha
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |