New Posts New Posts RSS Feed - Dirnula di triba ili sto?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Dirnula di triba ili sto?

Post Reply Post Reply
Author
Body_And_Mind View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Body_And_Mind Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Dirnula di triba ili sto?
    Posted: 29 Srpanj 2007 at 20:18
 Neznam zasto takve reakcije na moj tekst,ja shvacam da ljudi vole vjezbati ali ovdje ne vidim one prave istinske ljubitelje vjezbanja itd.vec iskompleksiranu gomilu..izuzev onih koji to s gustom rade..I da ja sam jedna od onih koja ne pada na misice niti takve gluposti,vec me privlace malo zreliji muskarci,s pogledima na zivot..a sad oce li on biti nabildan ili ne to mi je sasvim svejedno,hoce li taj netko vjezbati il ne ako to voli i ako u tom uziva meni ne smeta dapace,al kad mi dodje vani par nabildanih frajercica pa se pocne preser..sa svojim tijelom,skoro da ser i goli ne skinu da se vidi.. i kad cujem te isfucane price,i kad vidim kako zene kao bezglave blesace sline..to mi je bezveze..Ali muskarac koji je svjesan svog izgleda,s dobrim pristupom...normalnim razgovorom,s takvim bi se dalo..odnosno uvjek dosad se moglo..
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Srpanj 2007 at 22:26
e moja tijelo i um   , a nije sve u barenju i trebicama nekim...

to je samo neka nus-pojava svega ovoga , a ima tu jos puuuno segmenata radi kojih se trenira, zdravlje , proporcionalnost , poboljsanje odredjenih sposobnosti , pa cak i ona samouvjerenost koja nema nuzno veze sa suprotnim spolom

ti ocito nas gledas bas kao sto si rekla "nabildane frajercice" koji se preseravaju svojim tijelom...
ne znam cemu to , ne bih se zelio upustiti u svoje analize dubokoumne , pa iskemijat da te mozda neki takav tip nogirao pa si sad ljuta na cijeli svijet

eto za primjer , u teretani cesce vidjam zaposlene , ozenjene muskarce , sa "pogledom na zivot" , koji nakon posla dodju u teretanu da im se kretnje ne svedu samo na neko sjedenje u uredu

opet... ovi "svaleri" o kakvima ti pises uglavnom nesto pokusavaju (bezuspjesno) i cesto odustaju i prije isticanja mjesecne clanarine...

Back to Top
Body_And_Mind View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Body_And_Mind Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Kolovoz 2007 at 14:17
 Slezem se u potpunosti s tobom.Sve sto si rekao rekao si pametno..znam ja masu njih odlicnih ljudi zaposlenih kao i ja normalnih koji idu u teretanu da se malo ispusu nakon posla..i ja sam medju njima eto..Sve si rekao kako stoji,osim onog nogiranja..a i da se takvo sto dogodi sigurno zbog tog nebi stvarala odredjenu apatiju prema vama ok deckima...pozdrav
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Kolovoz 2007 at 21:29
uzivaj  
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.