djeta |
Post Reply |
Author | |
dorian
Cita FAQ Joined: 25 Travanj 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Travanj 2014 at 13:36 |
pozdrav,dakle ovako endomorf 26 godina,172 cm 97 kg:(
cilj za sad samo smrsaviti,trening 5 puta tjedno teretana,najvise pomoci mi treba oko prehrane plan prehrane: dorucak: zobene sa mlijekom meduobrok:shake,posni,zrnati sir,voce rucak:piletina,puretina,riba+povrce meduobrok:voce prije treninga:shake,pileca ili pureca prsa(salama),leftoversi od rucka,jaja nakon treninga:shake vecera:posni,zrnati,jaja ovo je samo primjer kako sta jedem,uglavnom namirnice su vise manje uvijek iste(piletina,puretina,jaja,posni i zrnati sir,zobene,ponekad i crveno meso ubacim) od UH jedino zobene jedem,nastojim ubacit vise proteina,problem su mi masti kad ih ubacit i koje? ufff uglavnom neznam sta vise napisat tako da ako moze koji savjet,prijedlog hvala :) |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne vidim zasto izbaciti sve uhljikohidrate osim zobenih?
Znas li svoj BMR i TDEE? |
|
dorian
Cita FAQ Joined: 25 Travanj 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
BMR 2084
TDEE 3595 prije sam ubacivao UH i prije treninga i nesto sitno za rucak,vaga je isla gore ne dole,ovako sam vec 3 tjedan i vaga pokazuje manje |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma pusti vagu, jedi u skladu s potrebama organizma.
Ne moze organizam funkcionirati bez UH i masti, a samo od proteina. Jedi za sad 3000kcal pa ces postepeno smanjivati, ne valja naglo nista jer se nisi ni udebljao preko noci... Ako vaga u pocetku ide brzo dolje kasnije kad bude bila potrebnija nece se mocati, razumijes ? Gledaj da ti ide dolje do kile tjedno i sve OK! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |