dnevni meni - pitanje |
Post Reply |
Author | |
CiXi
Cita FAQ Joined: 14 Rujan 2012 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Listopad 2012 at 09:37 |
Molim malu pomoc, ako mi možete komentirati jeli ovo OK jelovnik - pokušavam više jesti kako mi savjetovaše pa ne znam, evo npr. za danas i sutra:
danas:
D: zobene s malo meda i lješnjaka
MO: oko 10:30 - neka verzija cheescake (tjesto su mekinje i zobene, nadjev- posni sir i biokativ), 3 mandarine
MO2: oko 13:30 - jabuka, b-aktiv
R: oko 16:00 -7 dkg sira edamca, paprika i pomidora , malo dvopeka ( zato jer imam predavanja odmah poslije posla)
V: oko 21:00 - 2 jaja i blitva
sutra:
D: zobene s malo meda i lješnjaka i dodat cu i whey koji tek moram danas kupiti
MO: oko 11:30 - 3 mandarine i posni s interglanim kruhom
MO2: oko 14:30 - jabuka, b-aktiv
R: oko 18:00 - pileca prsa i povrce peceno zajedno u pecnici
trening od 20-22 h
V + PWM: oko 22:30 - proteinski shake ili posni sir
jeli previše sada?
hvala unaprijed :) |
|
we have more blood then we think
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
što se tice namirnica sve je ok osim ovog edamca- on ima 45%mm pa nije preporucljiv..ako ti je dosadio posni, uzmi si npr. mladi sir president, od ima 5%mm. Uglavnom, sir koji ima manje masti, recimo <12%. Što se tice PWM-a sheake i banana (treba ti UH da poboljša sintezu proteina iz sheakea). E sad, je li previse to ne znam kad nigdje ne piše kolicina.. a i koje su ti dnevene potrebe kcal?
|
|
Cart
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas dosta malo proteina sve do rucka u pwm si ubaci bananu recimo ili rizu neki malo brzi uh jer ti sami proteini nemaju koristi u medjuobrok si mozes recimo napravit posni s nekim povrcem ili jabuku s sakom badema ; rucak je ok a dorucak sami uh bez proteina hmm neznam bas ubaci proteine.
Pozz |
|
CiXi
Post Options
Thanks(0)
|
hvala :) nije mi posni dosadio nego sam mislila nešto kao "jace" za rucak , ali nije mi ga problem ne jesti :D BMR mi je 1407 a TDEE 2181
|
|
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam isto na 1400kcal, pa možeš poogledat gramažu namirnica pod https://www.fitness.com.hr/forum/moj-dnevni-tjedni-jelovnik_topic1632_page228.html i opcenito ideje bežim na trening
|
|
CiXi
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti puno idem gledati!
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |