Do pretilosti i nazad - š0 mjeseci |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je..i ne samo to nego je imao brdo vremena i mogucnosti da se dovede opet u red...nema nikakav dodatni posao, ne mora placat teretanu, ima love...koliko današnjih pretilih ljudi ima takve mogucnosti? Anyway..sve mi je to malo prebrutalno...dovest si zdravlje u pitanje, raskravit se u par mjeseci samo da bi navodno shvatio svoje klijente..a i opet nije bio u istoj situaciji kao vecina njih...velike su razlike između nekoga ko se cijeli život bori sa kilogramima, ne bavi se nikakvom aktivnošcu i totalno je neupucen u sve što se prehrane i treninga tice...i njega kojeg je najviše od svega motivirala lova da ovo napravi. Mislim ,svaka cast, vratio se na pocetak ali ja se samo pitam da li je sve to bilo na prirodan nacin... i da li se ta rastegnuta koža na trbuhu vratila na mjesto samo tako? boo, samo se pitam..dok cekam film.. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme užas.... pa ne bi si to napravila... ne mogu sad bit karakter a kamo li , ajme , zamisli sve ispocetka, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nooouuuuuuuuuu , nocna mora.. al dobar je na onoj prvoj slici
|
|
BudaMO
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
taj cin se moze shvatiti i kao provokacija, ali puno vecim dijelom je to samo motivacija. Kazem provokacija jer netko vjezba š0 godina da postigne tijelo kao on prije debljanja a on to napravi za pola godine. To se moze usporediti sa nekim borbama na internetu gdje borac ismijava drugog borca
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |