New Posts New Posts RSS Feed - Dobar dan svima!!!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Dobar dan svima!!!

Post Reply Post Reply
Author
dine26 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dine26 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Dobar dan svima!!!
    Posted: 14 Studeni 2010 at 13:29
evo da i ja napisem par rici o sebi. imam 32 godine,mama dvojici prekrasnih sinova.prikljucila sam se ovoj famoznom forumu jer me zaista oduševija.
pocela sam opet ici u teretanu nakon š2 godina pauze.sad imam u planu krenit na beachbody insanity jer sam odvalila kad sam vidila kako su se žene u 60 dana dovele do savršenstva.neznam da li tako šta uopce postoji u splitu.s obzirom da imam š0 kg viška moram malo sacekat dok ih ne skinem jer sam pokušala doma radit dio vježba sa dvd-a i skuzila da jednostavno nemogu.problem kile.trebao bi mi savjet nekog tko bi mi mogao pomoc oko prehrane,ne djete nego pravilne prehrane.eto za sad toliko.veliki pozdrav.

Edited by dine26
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 14:14
Pozdrav i dobrodošla! 

Prvo nam reci kako se sada hraniš..
Btw. slobodno prelistaj vec postojece teme na forumu.
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
dine26 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dine26 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 14:22
do prije tri dana sam bila na un dijeti mjesec ipo i uspila skinit 9 kg,ali je ostalo jos viška,kao što sam vec rekla,tribala bi jos š0kg skinuti.trenutno nemam nikakvu ideju šta se tice prehrane. svakako cu pogledat i ostale teme,naravno.

Edited by dine26
Back to Top
fedanov View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fedanov Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 19:59
Originally posted by dine26 dine26 wrote:

do prije tri dana sam bila na un dijeti
mjesec ipo i uspila skinit 9 kg,ali je ostalo jos
viška,kao što sam vec rekla,tribala bi jos š0kg
skinuti.trenutno nemam nikakvu ideju šta se tice
prehrane. svakako cu pogledat i ostale teme,naravno.

Prije svega dobro nam došla!

Vjerojatno je problem u tome što si skinula dosta i
mišica,a malo masti,pripazi ubuduce na to,se i meni
dogodilo,ali više nemam problema(smršavio bih 5-6 kg,a
"pojas" ostade isti)!

Samo hrabro naprijed!
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 22:17
Preporuka je da procitaš naš clanak na temu UN dijete:
UN dijeta Ršš; varljivi jamac

Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
dine26 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dine26 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 22:32
e sad ste mi bome dali mislit.
znam da nije bas pametno izgubiti toliko kila u malo vremena ali nekako covika,ili bolje receno nas zene veseli kad nam vaga pokaze manjak kila.
mislim da cu se tribat dobro priznojit da skinem ovaj ostatak. kao sta sam vec rekla upisala sam teretanu i evo uspila sam nac dvd beachbody insanity.
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 22:39
Procitaj što meni piše u sig-u : vagu kroz prozor!

Kilogrami stvarno ništa ne znace, ajde ok, eventualno se možeš izvagat jednom mjesecno da znaš reci ljudima koliko kg imaš. Ako vec želiš pratiti napredak, uzmi krojacki metar i svakih š0-ak dana izmjeri struk, nadlakticu, nadkoljenicu i eventualno prsa.
Rijeąeno na PM.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 22:42
Dobrodosla

Vaga je zaheb.. Ja imam naviku iz boksa vagat se svaki dan, ali to te
izludi.. Kao sto soner kaze, metar i mjeri se, i ogledalo naravno..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
dine26 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dine26 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 22:44
mjerim se kao sta kaze soner svaku sedmicu i otkako sam pocela mrsavit otislo je poprilicno i centimetara.samo je problem kao sto kaze fedanov pojas je ostao a da ne kazem naslage na bedrima.
Back to Top
dine26 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dine26 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 22:46
a nitko mi nije rekao sta misli o beachbody insanity. covik radi cuda
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 22:47
Originally posted by dine26 dine26 wrote:

mjerim se kao sta kaze soner svaku sedmicu i otkako sam pocela mrsavit otislo je poprilicno i centimetara.samo je problem kao sto kaze fedanov pojas je ostao a da ne kazem naslage na bedrima.

Daj napiši jelovnik, kako jedeš tokom dana?
Rijeąeno na PM.
Back to Top
dine26 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dine26 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 22:52
prehrana mi je nikakva.sve nesto na brzinu i kako stignem jer trenutno sama sa dvoje djecice i ne stignem misliti na hranu.zato sam se i pridruzila ovom forumu da pronađem rjesenje mog poprilicno velikog problema.
Back to Top
dine26 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dine26 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 23:11
evo malo sam prosvrljala po forumu i pronasla temu moj dnevni/tjedni jelovnik pa cu se zaista potrudit da kao takav pocnem primjenjivat.ideja ima poprilicno tako da cu sigurno nesto nac i za sebe.samo mi se nekako cini da ima previse hrane u jednom danu.
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 23:13
Tako je, uzmi neki jelovnik s te teme, dalila i ostale cure imaju odlicnih jelovnika 
Rijeąeno na PM.
Back to Top
dine26 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dine26 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2010 at 23:15
hvala vam ljudi na super savjetima
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.