Dobar dan :) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Inja
Cita FAQ Joined: 19 Prosinac 2016 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imam jednu kb (12 kg) i jedan barbell doma (20 kg).
I jednu pilates loptu! I utege od 6 kg (2 kom), koji su trenutno kod frendice. Danas cijeli dan guglam ove complexe, baš sam se zagrijala za to. Do nove godine ću malo pokušavati još baratati s barbellom, da mi onako, sjedne malo, isporbavati ću razne vježbe, pa ću iza nove krenuti s tim complexima. Hvala! A danas ću opet girju, i šetnju nakon girje, jedno sat vremena. Danas hrana: D: jogurt sa 2 žlice zobenih i žlicom suhih brusnica G: 4 rižina kolutića sa posnim sirom (cca 150 g), banana R: planiram varivo od govedine i kelja, s malo krumpira i mrkve, bez zaprške naravno PWM: salata od tune - ribani kelj i kupus ,kiseli krastavci, i tuna u salamuri, začini i maslinovo ulje Želim vam svima ugodne blagdane pa ako se ne javim da znate da sam dobra i vježbam i fino jedem i ove blagdane si neću dozvolit prežderavanje! Inače ja i na Badnjak i na Božić planiram jesti pametno, slatko otpada kako god - valjda me neće sad uloviti neke bijesne gliste, ako ga nisam prije jela neću nadam se ni sad prolupati), jest ću doručke "svoje" , ručkove "svoje", a večera je kod naših roditelja oba dana pa će tu biti mesa i povrća! Neće mene nitko zeznuti ako se sama ne zeznem Ako budem dovoljno luda možda i odvježbam nešto za vikend! |
|||
christmasfitt
Cita FAQ Joined: 23 Prosinac 2016 Location: Solin Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bok ljudi!
Moje ime je Ante Božić i imam 20 godina te živim u Solinu. idem u teretanu oko godinu ipo dana ..znam , prehrana mi nije 100% jer studiram i snalazim se kako na sve načine...zavolio sam ovaj način života te sam odlučio napraviti youtube kanal na kojem snimam treninge , prehranu, razne challenge itd. većina poznatih youtubera snima vlogove tj. dan u životu( kako žive i tako to).. napravio sam kanal ima 2 mjeseca te zapeo sam na 145 pretplatnika ima 2 tjedna ..cinjenica je da ne snimam sa najboljom kamerom i da mi vještine uređivanja videa nisu jos ni približno dobre kako ja želim.... puno bi mi značilo kad bi pogledali moj kanal Christmas Fitness (https://www.youtube.com/channel/UCQCwwpUalSRWorDCX7giSGw )i predložili kako se mogu poboljšati. kritizirajte slobodno jer znam da nisam savršen i da trebam još puno učiti...i dali je bolje snimati na eng ili na hrv... hvala puno
|
|||
youtube kanal CHRISTMAS FITNESS
|
|||
Inja
Post Options
Thanks(0)
|
||
Lijepi pozdrav opet.
Nakon što je prošla ova strka i zbrka oko blagdana - moram reći da sam bila prilično dobra. Čak sam i skoknula na orbitrek koji put (dobro, ruku na srce, s grjom se baš nisam družila), ali sam šetala dosta, i nisam se prejedala. No, nisam bila ni jaaaaaako jako dobra, pa sam na istoj kilaži. Nije uspjeh, al nije ni neuspjeh. Ovaj vikend ponovno imam hrpu okupljanja, ali moram reći da sam ponosna sama na sebe kako se nosim s tim. Pojedem svoju porciju, pazim da nije baš čisti junk, i onda doma pripazim na ostale obroke. Nakon vikenda defitivno i ZADNJE počinjem s provedbom normalnog plana prehrane, i vježbanja (a da nije samo orbitrek i hodanje). Sretna nova godina svima! :) |
|||
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Inja, sa zakašnjenjem Sretna Nova i tebi, kao i ostalim čitaocima. Praznici su za opuštanje i uživanje, a ne grč hoćeš li dobiti kilogram, no to ne znači da se i u to vrijeme ne može razumno jesti, a to ti je uspjelo.
|
|||
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Inja
Post Options
Thanks(0)
|
||
Od 9.1. počela sam kako treba.
Treninzi - kombiniram Zuzku i njene treninge - nađem na youtubeu što mi se već radi taj dan, ima stvarno hrpa toga(radila sam ju 4x prošli tjedan) sa orbitrekom (2x po 30 min prošli tjedan). Jedan dan sam hodala 1 h, ostalo ništa, to što odvježbam je to od aktivnosti za cijeli dan. Jela sam pa ja mislim da vrlo dobro: D: jogurt + zobene + jagode (one koje imam smrznute jel) Gablec na poslu: složila sam si u nedjelju navečer hrpu toga i podijelila u porcije za svaki dan, pa sam ujutro sam uzimala posudice. Praktično :) Prošli tjedan je bila tuna salata. (stavila sam integralnu tjesteninu, tunu iz konzerve, kukuruz, luk, sitno sjeckanu zelenu salatu i začine) Obrok prije vježbanja: banana Večera (obrok nakon vježbanja): komad mesa grill (mijenjam piletinu, junetinu i svinjetinu) + salata (to si isto složim za cijeli tjedan pa prije jela samo začinjavam ) ribana mrkva, zelje i kelj. Prije spavanja: žlica-dvije posnog sira i par oraha Izvagala sam se jučer ujutro, kad ono na vagi isto!!!!! - 76 kg. Ok, mrzim sve, želim odustati, zamalo i zaplačem, al rekla sam sama sebi - e nećeš ovaj put. Tim više što bih se gledajući u ogledalo i sudeći po odjeći zaklela da je nešto otišlo dolje. A i u pms-u sam. Tako da idući ponedjeljak jednostavno znam da će biti pomak na dolje. Ovaj tjedan nastavljam dalje u istom tonu, meni je više manje isti (gablec je ovaj tjedan integralna riža umjesto tjestenine i sardine umjesto tune, ostalo isto, i salata u večeri je zelje + zelena). I povećala sam unos vode, jer sam je pila vrlo malo, možda 1 l dnevno, sad sam povećala na 1,5 l vode i bar 1 l čaja (pijem svakakve biljne čajeve, nezaslađene naravno, koprivu najviše). Ovaj tjedan sam na 3x Zuzka i 3x orbitrek 30 min. |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |