Dobar jutar :) ispocetka |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
gili 37
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala , nego ta definicija se pocinje raditi kad se istopi sav visak ili ...., kad je vrijeme za nju?
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko sam shvatio ti si sad na definiciji ako skidaš kile a ona obicno ide nakon sezone "mase" gdje nabijaš mišice ali ti dodje i malo masnog tkiva uz to |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa od toga :)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
gili 37
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro, a sta i kako bi trebala raditi da bude nesto od toga ?
Markan ja sam ocito krenula obrnutim redosljedom :-) |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trebala biš povecat opterecenje da možeš odradit upola toliko ponavljanja, pa i manje....jer ce se ovako te zastavice još dugo talasat Evo ti jedna definicija defke: Popularan naziv za period smanjenja masnih naslaga u kojem se pokušava što više naglasiti mišice. No, ako te mišice još nemaš u toj mjeri koja bi tebi odgovarala onda više ovo svoje zovi cisto mršavljenje ili tako nešto slicno Eto ti moj primjer recimo, ja sam sad u periodu dobivanja kilaže (mase) kako bi izvukla što više što cišce mišicne mase do kraja zime....i onda cu to probat izdefkat da vidim što sam to radila cijelu zimu
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |