Dobar jutar :) |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |
gili 37
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na dobrodoslici..., samo kopiraj i ja ideje crpim od drugih. Pa tu smo da si pomognemo i bodrimo, naravno i ispravljamo.
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hello!!!
Imam samo komentar na mrkvu i suhe smokve same kao medjuobrok mislim da je bolje uz to ubaciti malo proteina (posni sir, bademi, indijski orašcici.....) Tako da imaš kompletni obrok, a ne samo uh Osim toga cini mi se da jelovnici izgledaju dobro. Kako idu treninzi? Kako se osjecaš? Lijepi pozdrav i želim ti srecu u ostvarivanju ciljevo |
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz
Jel to neka light verzija mozzarelle sa 0%masti?Ako je ,kakvog je to okusa?Ili je zabuna? |
|
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Vidiš vidiš to nisam ni skužila, i mene zanima ta mozzarela
|
|
gili 37
Post Options
Thanks(0)
|
ma i meni je bilo cudno kad sam vidla to na netu, a iskreno nije mi se dalo puno se zamarati oko nego sam si mislila kad ju kupim tocno procitati sa etiketice.
Inace sve sta mi je u izracunima pocinjalo sa 0,nesto ... sam ostavljala 0. Malo mi je tesko tocno nastimati sve vrijednosti onako kako bi meni odgovaralo Sta se tice medjuobroka, u vecini dana zbog posla ce biti jedan, jer na poslu nema gableca ni pauze pa cu ih onda spojiti. Scarpetta vjezbanje ide cisto dobro, fino se oznojim, osjetim svaki misic, a i svidja mi se sta vidim u ogledalu ovih zadnjih par dana. Naravno da mi sad prvo odlaze spekeci sa trbuha i sa strane..., naravno prsa i lice. Za bokice i kukice cu jos trebati poprilicno znoja ispustiti a da ne velim koljena |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
bravo za treninge. Ne brini sve ce to ici treba samo malo strpljenja, a možda putem pocneš i uživati u tome i nekako se navuceš |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
gili, jesi se vagala? Inace, nisam te zaboravila , trenutno dubokoumno proucavam jelovnike i potrudit cu se nabacit koji komentar, bar nešto dok sam još doma. Za sada mi se cini da imaš još prostora za kcal! Ništa ne ulijece sa strane? :))
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
gili, koliko jaja jedeš? Dobro ti je rekla Scarpetta, ovaj medjuobrok se baš i ne može klasificirati takvim :) Dodaj nešto od proteina, i radi kompletnosti i radi kalorija opcenito. Isto tako, u ovu kombinaciju šunke i salate možeš dodati ili žlicu ulja ili nešto od uh-a. Posni isto strši sam, što ne mora biti tako. Ja bih tu radje dodala nešto masti ako vec ne biš uh-e. Ako ti tako premašuje kcal, oduzmi negdje drugdje, a dodaj tu. Recimo skini malo riže iz rucka pa dodaj sa posnim nešto. Ako ništa drugo, bar povrca malo. Još tu fali kcal malo, ionako gubiš još i više na povecanom unosu proteina. Ako uvrstiš žlicu ulja gore u salatu + recimo 100 g posnog u medjuobrok to ti je 200 kcal - za primjer sa oko 1300 kcal taman. Bolje više pa imaš mjesta za rezati. |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
gili 37
Post Options
Thanks(0)
|
Ok bum pojacala te same proteine i malo ispremjesala po obrocima :) . Vaga malo miruje ali ti mi ima logike jer ovo je treci tjedan i mora biti stagnacija ( sjecam se da je tak bilo kad sam dijetom skinula desetak kg :) ). Vise me veseli ravna busika i hlace koje ne stiscu
|
|
gili 37
Post Options
Thanks(0)
|
"bravo za treninge.
Ne brini sve ce to ici treba samo malo strpljenja, a možda putem pocneš i uživati u tome i nekako se navuceš " Scarpetta imam ja strpljenja.., nisam to natukla preko noci pa nece ni preko noci otici, nek svaki mjecec neki minus ja presretna, a sta se tice uzivanja vec se polako navlacim i sve mi se vise svidja. Ulovila sam se da dane kad nisam u teretanici mi dugo traje Najveci mi je cilj ucvrstiti se i ojacati ledja jer po genetici kicma i kukovi su mi slaba tocka..., za sada nema problema ali ne zelim se za 10 god tuci po glavi i reci kaj nisi ranije brinula o tome, samo se nadam da nije prekasno "gili, koliko jaja jedeš?" Gym_girl ovo je slaba tocka jer mi ne odgovaraju.., sva popristavim od njih tak da ih ima minimalno u mom jelovniku A sta se tice ulijetanja sa strane..., vuce me da ali svaki put kad se dobrano oznojim u svojoj teretanici padne mi na pamet da mi slucajno sad ne padne na pamet nesto "prigrist" ..., me kuzis ? A i za dva tjedna su 2 rockasa za redom uz rostilj i obicno se protegnu na cjelovikendnu zderacinu pa se do onda cuvam i kontroliram. Naravno uz da sam im napomenula da obavezno stave sampinjone na rostilj i puno salate pripreme, ako treba sama ih nosim sa sobom . Uglavnom sta se vage tice jos ne stajem na nju da se ne zbediram , kako sam rekla u postu prije, poznate su mi stagnacije, zato se ravnam po odjeci. Za 7-10 dana kad odgulim ravno mjesec dana stavljam rezultate za usporedbu. Gym_girl kud putujes? Zasluzeni G.O.? Kad si ponovo ovdje? Sad opet pitanjce.., vidim da ponekad papate UH i za veceru jel smijem i ja ? I vidim da radite one extemove programe pa me zanima jel bi ja smjela to malo ubacite u one dane kad nisam u teretanici makar ih vjerojatno necu moci odraditi sve i u tolikoj kolicini ? |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Draga moja gili, meni ti je G.O. svaki dan, Zavod za zapošljavanje je poprilicno darežljiv po tom pitanju Jucer sam cisto gibala na trening, to mi je GO A odgovorim ti danas popodne, sad sam vec na pol koplja, a rano se dižem Samo da te pitam, što se UH-a navecer tice - kad su ti treninzi? |
|
|
gili 37
Post Options
Thanks(0)
|
Za sad su treninzi ujutro zbog popodnevnih smjena.
A i to me zanima, kad cu raditi ujutro kako onda papati? Pretpostavljam da i onda bar 2 sata prije treninga a posle UH i proteini odmah |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro pretpostavljaš Inace, što se uh-a navecer tice, teško mi je dati ti konkretan odgovor za tebe. Ja inace smatram da, ukoliko racunica štima i pogotovo ako je trening dobar, nije toliko bitno kad se što jede no ipak, neki se kunu da im uh-i navecer ne odgovaraju i ok. Ja bi sad tu išla kopat malo dalje da vidimo da li se tu stvarno radi o terminu ili o necem drugome ali nema veze, nije bitno - morat ceš sama testirati. Ja ih vec dugo jedem navecer i sve dok vodim brigu o svemu ostalom, sve ok. Probaj - ukupan unos si rasporedi po obrocima kako želiš - ako ti tako više paše, prebaci iz iz jednog obroka (samo ne onog nakon treninga) u veceru ili ih ravnomjerno rasporedi po svim obrocima. Sve dok si u deficitu i jedeš te treniraš kvalitetno, nebi trebalo bit problema, bar sada u startu. A što se extremeovih programa tice....to bi ti trebali reci oni koji ih rade ali po meni ti je to uz gym nepotrebno. Bar u toj formi u kakvoj su zamišljeni. |
|
|
gili 37
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Gym_girl !!
Probat cu za sad po mom jelovniku koji nema UH navecer, a da cu svakako exerimentirati hocu. Moram poceti uciti o svom tjelu sve kak spada jer ova faza di gubim kg je tek prva u nizu pa se moram pripremiti za vrijeme kad ce doci faza odrzavanja . |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu Nema problema, glavno da se ti osjecaš dobro! Ma održavanje je zapravo ista stvar, bar bi trebala biti , samo sa povecanim kcal, i s malo više fleksibilnosti (zapravo ovisi, jer i sama dijeta može biti fleksibilna, odnosno po meni bi trebala i biti u vecini slucajeva). Dok god se taj unos drži pod kontrolom i dok god se cesto prate promjene na tijelu, nije teško održati se na željenoj kilaži. Inace, kako ide?
|
|
|
gili 37
Post Options
Thanks(0)
|
Evo me, tu sam . Nisam pobjegla, odustala, nestala ili slicno , samo sam malo bila van dosega interneta i uzivala u prirodi.
Ide dobro i mogu reci da sam sva u iscekivanju sljedeceg tjedna jer prolazi prvi mjesec mog novog nacina zivota i vidim pomake prema boljem!!! Znas ono kad bluzica cije zadnje gumbe ( one u podrucju trbuha ) nisam mogla zakopcati sad u tom djelu stoji kao da je po meni sivana, ako ce za mjesec dana plesat oko mene jao jao bit ce mrak , a hlace, koje iz ne znam kojeg razloga nisu vec odavno zavrsile u smecu jer su tisucu puta krpane zbog pucanja izmedu nogu, sad fino sjednu ali one ostaju samo kao mjerilo jer da sjednem sad u njima mozda bi jos malo pukle , jos je prerano za sjest u njima. Medutim javio se jedan mali problemcic...., nekako me vec par dana muci probava. Kao da se zacementirala i ne znam sta da uradim? Mozda suhe sljive ili nesto sta nije agresivno , zato ako imas kakvu ideju pomagaj pleaseeeee .... |
|
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |