Dobar merac kalorija za android - preporuka? |
Post Reply |
Author | |
KatarinaSN
Cita FAQ Joined: 25 Prosinac 2014 Location: Serbia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Prosinac 2014 at 14:29 |
Da li neko moze da mi preporuci dobar merac kalorija, koji ima parametre za nase namirnice. Ali na srpskom/hrvatskom. Koristim vec jedan (ne engleskom), ali ne znam sta znace sve namirnice.
Hvala unapred P.S. Treba da ima opcije za fitnes/treniranje. |
|
Fortitudo
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam čemu otvaranje dvije iste teme??
|
|
Milenica65
Cita FAQ Joined: 25 Prosinac 2014 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(1)
|
Pozdrav,
nisi u pravu fortitudo.... Katarina, probaj sa Kalkulatorom kalorija https://play.google.com/store/apps/details?id=bulat.diet.helper_sr Nov je izasao je pre par dana na hrvatskom, ali je ustvari najskidanija ovakva ruska aplikacija, samo sto je sad prevedena i ubaceni su neki nasi proizvodi. Imas opis na https://www.facebook.com/kalkulatorkalorija... imas tamo link za dowloand na android. Skinula sam ga pre par dana i za sada radi sasvim ok. Ima sve na srpskom, pa ako ti je "leg day" lako se podesi, a i ima masu nasih namirnica i proizvoda Probala sam i Diet i tablicu, ali mislim da je ovaj najbolji. Pozdrav |
|
KatarinaSN
Post Options
Thanks(0)
|
Moja greska, nemoj se ljutiti, nova sam ovde :) jos sredjujem profil....
Milena, hvala puno, bacila sam pogled na fb, mislim da je to ono sto mi treba. Hvala na preporuci. |
|
Fortitudo
Post Options
Thanks(0)
|
Aj super, baš mi je drago što nisam bio u pravu i što stvarno postoji takva aplikacija. Iskreno mi nije bilo ni na kraj pameti da bi mogla postojati takva aplikacija na hrvatskom i to još s našim namirnicama. Nisam nikada tražio takvo nešto. Izgleda da ipak napredujemo kao država
|
|
Fortitudo
Post Options
Thanks(0)
|
hahahah ma ne ljutim se, što bih se ljutio? Moderatori će vjerojatno spojiti ove dvije teme. Pliz javi kakva je aplikacija kada je isprobaš i naravno.. dobrodošla nam
|
|
KatarinaSN
Post Options
Thanks(1)
|
Skinula sam je, izgleda skroz OK. Milena hvala puno
Radi bez problema. Treba malo vremena da se na pocetku podese svi parametri... godine, obim vrata struka, zeljena tezina...prilicno dosta podataka treba da se unese kad se startuje.....ali zato izgleda bas profi. Malo je vise hrvatski nego srpski, ali ne smeta, vazno da se razumemo :) P.s. Idem pojesti malo crnog kruha :) :) pa da iskalkulisem kalorije. |
|
jelkica
Cita FAQ Joined: 26 Prosinac 2014 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Malo jeste komlikovan ,ali kad ga podesiš, maltene radi sve sam, a ima baš puuuno opcija. Interesantno.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |