Došlo vrijeme... za transformaciju |
Post Reply | Page <1234 23> |
Author | |
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma tu sam oko 85, rekao sam da je vaga mjerodavna ali jedem toliko da ne mogu bit puno preko kad edržim 90 %, inace da, jedem i tjesteninu i rižu (al kad ja jedem rižu ili tjesteninu skuham 250 grama sirove pa si ti misli koliko je to riže :P)
planiram kroz koji tjedan odrait slikanje kad uspijem ulovit stabilnu rutinu bez tih berbi i pizdarija pa cu stavit slike a možda se i premjerim ko ce mi se dat :P |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno, pratimo program i cekamo slike:))
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
danas sam postio do 7 navecer maltene
rucak (ako se to može takonazvati) 500 grama rajcice (i to je bila jedna rajcica :D) vecera 3 pljeskavice sa sirom, 5 cevapa, 2 rolade bijelog mesa zamotane u slaninu, 1 gurmanski uštipak (to je valjda cevap sa sirom i mljevenom crvenom paprikom), pola lepinje, malo pekarskog krumpira manje od 10 malih polovica, kriška i pol pizze sa pršutom, rikulom i ribanim parmezanom, karlovacno tamno pivo pola litre i za desert madjarica :P sutra back on track, trening opasno i što cišca klopa, ipak je covjeku bio rodjendan danas pa šta da sad radim :P sutra cu vjerojatno u menzu FER-a na rucak pa se nadam da ce biti nešto "cisto" |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stari moj dobra je ova vecera
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
ma cini mi se da me je ovaj vikend unazadio malo ali valjda se sagradila neka miška u svemu tome :P, daj idi spavat na vrijeme
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Malo sam poremetio to spavanje :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
danas:
Trening (vježba, ponavljanja po seriji) PULL UP (negativi) 5 9 7 7 9 GHR (negativi) 5 9 7 7 9 HSPU (olakšan) 5 9 7 7 9 PS (za svaku nogu) 5 9 7 7 9 dips (olakšan) 5 9 7 7 9 Rucak (savska 25): becki s mlincima (zacudo nije bilo masno :P) pecena svinjetina s blitvom i krumpirom salate: svježi crveni kupus i svježa mrkva acidofilno mlijeko medjuobrok: rajcica od 350 grama Vecera (savska 25): pohana svinjetima s pireom i špinatom na mlijeku pecena svinjska ledja sa cvjetacom i krumpirom cokoladna rolada edit: 2 pogacice s pekmezom danas sam se malo zaigrao s treningom pa sam radio alternirajuce setove (pull up + hspu, dip + ghr, pistoli samostalni s tim da cu sljedeci trening pistole na drugo mjesto jer se ne odmore ramena dovoljno za dipseve) s pauzama od 1 minute izmedju pumpanja i na kraju sam ubacio kardio + abs, sve skupa trajalo 53 minute a ja prezadovoljan jer je puno krace a osjecam da sam vrlo dobro odradio trening nažalost ovisio sam o prehrani iz menze i tako ce bit i u srijedu (jer su sutra domaci sir s vrhnjem i jaja na meniju :)) a onda kad stigne klopa u cetvrtak bit ce lakše imao bih jedno pitanjce za vas: razmišljam da umjesto dipseva radim program s iste stranice od 100 sklekova, kakva su vaša mišljenja, jel se smanji opterecenje za ramena (zaradio sam upalu na berbi zbog stalnog ponavljanja pokreta a sad dolazi to vrijeme pa da ne preopteretim rame a imam vec jedan vertical push), hvala Edited by Markan1989 - 23 Rujan 2013 at 20:57 |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo provjeris kod tebe u topic i saznas sta ima na meniju u kojoj menzi
|
|
cookies are for pussies
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
e da je bar bilo nešto bolje da se mogu držat bolje plana ali kad mora ovako onda je dobro
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam isto dok sam bila student jela u mezi al se sjecam da sam uvijek skidala pohin s mesa, piletinu prije konzumacije stavljala medju salvete da skinem masnocu, izbjegavala sve što neznam šta je - musake i tak to i uvijek jela bar 2 vrste salate ko i ti vidim
Edited by avangarde - 23 Rujan 2013 at 22:33 |
|
cookies are for pussies
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
ma najradije bih da mogu uzet 3 pecena krmica onako suha i nemasna ali sad kad poskupi menza tko ce to izdržat, bit ce mi jeftinije kupit kilu riže i kilu tijesta pa kad od doma nosim piletinu to pec, zdravije je i jeftinije kako vidim jer kilu tjestenine (dobro ne integralne) možeš nac za 5 kuna na akciji a u rižu se jednostavno mora uloži, integralnu naravno
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
neki dan u konzumu - integralne spagete 4,99kn (cesto u intersparu na snjizenju što se tice int. rize--ja je kupim kad idem u Madu u Tesku jer je tamo bolje kvalitete, a jeftina sroz, ovdje mi se ne isplati kupovat- prvo jer je skupa skroz, drugo jer imas svari tj zitarice koje su u istom rangu, a jeftnije kao sto su heljda i jecmene kasa--kad se nakuhaju možeš jesti 3 dana
|
|
cookies are for pussies
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
hvala avangarde
evo izvještaj za danas: nije baš bio dobar dan, rucak je bio dobar ali za veceru me povuklo :S rucak: domaci svježi sir 400 g domace vrhnje (od iste bake) 100 g rajcica 500 g 3 one moje pogacice snack: 3 pogacice s ajvarom vecera: 7 pogacica s vrhnjem (ne znam koliko vrhnja al nije više od 100 grama) i onda sam poludio i pojeo 130 grama nekog džema iz konzuma :S 2 komadica domace kobasice danas dan nije završio u deficitu ali sam dosta hodao pa se nadam da nije prevelika šteta :S sutra ujutro trening da e sve to sprži |
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
Trening (vježba, ponavljanja po seriji)
PULL UP (negativi) 5 10 8 8 10 GHR (negativi) 5 10 8 8 10 HSPU (olakšan) 5 10 8 8 10 PS (za svaku nogu) 5 10 8 8 10 dips (olakšan) 5 10 8 8 10 Rucak: 1.2 kebaba medjuobrok: slavonska pizza trokut 2 male americke palacinke Vecera: pola velikih kokica pola litre fante trening je bio brutalan, morat cu zamijenit ghr sa elevated hip lifts jer me bole strašno listovi (nemam pravu stanicu za ghr) pa cu se tako snaci i pratit cu broj cucnjeva da izjednacim malo je bio junk fest ali je bila posebna prigoda pa nisam mogao odolit |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Napreduješ ti svaka cast markane! ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
današnji report:
rucak: ništa snack: kruška od 300 grama vecera: 350g jaja 500 grama domaceg svježeg sira 15 g kokosovog ulja 500 grama rajcica 200 grama vrhnja 200 grama domaceg pekmeza od višanja na žlicu (nema dodanih šecera pa si dozvolim sve skupa oko 2000 kcal, sutra trening i svašta nešta :P |
|
Post Reply | Page <1234 23> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |