Došlo vrijeme... za transformaciju |
Post Reply | Page <12345 23> |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
natuko si sve u veceru...svaka cast |
|
cookies are for pussies
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je prava warrior prehrana
|
|
Never give up
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma joj, još sam poslije bio gladan pa sam još tog pekmeza pojeo, što je najgora stvar uopce mi nije bilo teško pojest tu veceru, osjecaj sitosti mi je poremecen i to žešce
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mislim da je to zato što cijeli dan ne jedeš..
|
|
cookies are for pussies
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja isto.... kad ja cijeli dan ne jedem mogu navecer pojesti cijeli kamion hrane i to neselektivno i ne kriticki tamanim sve pred sobom
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
bit ce da je zbog toga al stvarno nisam bio gladan ni malo preko dana, i ovu krušku sam pojeo cisto da nešto pojedem :S
danas: Trening PULL UP (negativi) 6 10 8 8 12 HSPU (olakšan) 6 10 8 8 10+2 PS (za svaku nogu) 6 10 8 8 12 DIPS (olakšan) 6 10 8 8 12 EHL 6 10 8 8 12 lLR 6 10 8 8 12 PLANK 60 sec EHL= elevated hip lift (ne mogu raditi ghr kad nemam dobro mjesto i tabani me ubijaju onda :S) lLR=lying leg raise Rucak: pohani oslic, pomfrit, zelena salata teglica meksickog graha medjuobrok: nescafe irish kiflica sa sirom (100g) Vecera (savska 25): teglica meksickog graha cikla, kiseli krastavci kukuruzno pecivo 100 g kruška 200g racunao sam i to je oko 3000 +-100 današnji trening nije imao finisher ali je bio brutalan, ovaj pistol squat me totalno uništi :P, uveo sam i leg raises i plank da ipak radim core jer osjecam da mi fali edit: inace ove teglice s grahom su zakon, racunao sam nutritivnu vrijednost svake i ispada da svaka u prosjeku ima 45g proteina, 150 grama UH i 25 grama masti, znaci kad nemam ništa drugo 3 takve kroz 8 sati i dan riješen i super su pogodjeni omjeri nutritivnih velicina :P Edited by Markan1989 - 27 Rujan 2013 at 21:07 |
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
savska 25 mora da je to menza, ti si jedan od rijetkih koji ne junka tamo :D
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
je, menza je, pokušavam što manje junkat, pogotovo na dane treninga jer se jednostavno ne oporavim ako ne jedem dobro :S, subotom bi se ode na pizzu itd pa onda nedjeljom priprema za trening u ponedjeljak :P
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
i meni se isto dogadja..usporenost, nevoljkost, i manjak energije ako ne unesem sve sto trebam |
|
cookies are for pussies
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
ostao sam dužan report za jucer
od aktivnostisveobuhvatno cišcenje stana koji je bio totalni nered i mama me skoro u top nabila kad je to vidjela :P rucak: govedja juha s rezancima i hrpom mrkve kuhana govedina u paradajz sosu sa 3 šnite crnog kruha (al pravog, onog kojeg jedva žvaceš:P) nekih 4 dcl radlera snack: komadic hamburger slanine polarajcice vecera: pola pizze s rikulom, pršutom, feta sirom, i cherry rajcicom jabuka kruška fora mi je ovako online vodit dnevnik mada sve to pišem u notes pa prepisujem ovdje vama ;D sutra je test pa da vidim koliko sad mogu cega napravit |
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
danas:
rucak: 500 grama svježeg sira (domaceg :D) 100 grama domaceg vrhnja 500 grama rajcice 100 grama hamburger slanine 250g kruška snack: 2 jabuke vecera: paleo šmarne od 3 jaja 100 grama kokosovog brašna i mlijeka (nisam mogao pojest do kraja koliko je odvratno ispalo jer nemam pravo kokosovo brašno :S) 3 americke palacinke s nutellom (velicine dlana ali tanje i tanak premaz nutelle 3 žlicice domaceg pekmeza od višanja odlucio sam da skratim treninge, u prijevodu za gornji dio tijela radit cu sklekove i zgibove, za noge cu radit pistole s klupice i podizanje kukova (za noge cu izvodit jednonožne vježbe) za core cu radit hanging leg raise (pravi je cilj a sutrašnji test ce mi pokazat jel ga mogu uopce napravit ili cu radit knee raise pa ispružit noge i lagano spuštat sve po ovom programu i doci do leg raise) i završit cu s plankom (kad plank dosegne 90 sekundi na testu onda cu potežat varijaciju), na kraju treninga ako vrijeme dozvoli oradit cu kratki i intenzivni finisher samo od cardio vježbi alternirajuci setovi ce bit sklek i zgib (pauza od jedne minute izmedju vježbi), cucanj i podizanje kukova (pauza od jedne minute izmedju nogu) a core cu radit kako sam rekao sutra cu odradit test pa cu vidjet, za ovo sam se odlucio da skratim treninge i pokušam ih ucinit intenzivnijima i da skinem malo stresa s ramena, kad dostignem ciljeve od 50 zgibova i 100 sklekova onda možemo pricat o težim varijacijama sklekova i daljnjem napretku, ova hrpa vježbi koju sam dosad radio je jako odužila trening a sad pocinje faks pa nece moci tako, idemo dalje P.S. morat cu skinut koju kilu a od sad ce mi i cura pomagat i jest sa mnom zdraviju klopu koju cu sam skuhat pa se nadam da ce to bolje ici :D laku noc |
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
sori, a dorucak ? il nisam u toku ako ne jedeš dorucak
http://www.youtube.com/watch?v=3sY-zr3Cf1g probaj ovo za core ;) |
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
ne jedem dorucak, 16/8 if princip provodim
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
danas:
Trening (prva serija je test i sve su full vježbe bez negativa i maksimalno dobrom formom) PULL UP (negativi) 4 7 5 5 7 PUSH UP 16 9 7 7 9 PS (za svaku nogu) 5 7 5 5 7 EHL 4 7 5 5 7 HLR 4 7 5 5 7 PLANK 60 sec EHL= elevated hip lift (ne mogu raditi ghr kad nemam dobro mjesto i tabani me ubijaju onda :S) HLR=hanging leg raise Rucak: integralna riža 200g bijelo meso 300g rajcica 500g americka palacinka s nutelom medjuobrok: kruška 300g Vecera: teglica meksickog graha cikla, kiseli krastavci americka palacinka s pekmezom od šljiva zadovoljan sam treningom i bit ce to opako preksutra :D |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
trening je prije placinke ili poslije bio ?
|
|
cookies are for pussies
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
haha, trening je uvijek ujutro prije ikakvog jela, ciljam da bude bliže rucku ali jucer sam dugo cekao na rucak (jeo sam tek oko 3 a inace jedem oko pola 1)
|
|
Post Reply | Page <12345 23> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |