Domaca hrana |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Reci mi te kunice,to ti zakoljes ocistis i tako prodajes? Ja bi isto uzea al kako to poslat do trogira?
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ne znam.to nebi probala... psiha je cudo .... sjecam se ko mala kad su meni i bratu zaklali ljubimca da sam plakala satima.. i pojeli su ga ljudi kojim j još tata dao mog psa.... ajmeee... tuge.... ufff.... loša sjecanja...
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha, upravo tako.Ne znam kak bi poslao , sumnjam da se takve stvari mogu hp expressom slati, ali bilo bi i neisplativo. Eventualno bus, al to opet kosta, ne znam kolko šofer uzme, cca 20-50 kn koliko se sjecam.
Probaj nekog kunicara naci u okolici ST-a to ti je najbolje........mogu ti ja pogledati mozda na kunicarskom forumu ak ima ko iz ST pa ti prosljediti kontakt
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Može naravno dobro je znat di ima toga,samo san ga jednom proba do sad i to na divljac skuvanog i nije mi bija ništa toliko posebno,e sad san se sitija meni šef je to kupova kod nekoga u trilju
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joj |
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Onda peceni, pohani i na roštilju
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Peceni su mi 1 izbor
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zmaj, našao sam ti nekog iz ST, pa ti mogu saznati tocne podatke i broj ako želiš ili da dam tvoj broj covjeku pa te on nazove i dogovorite se sto, kaj , kolko , kada :)
Edited by The Phoenix - 23 Sijecanj 2013 at 10:49 |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pitaj ga broj, nisan baš toliko cesto u splitu ali u iducih misec dana cu valjda otic pa cu nazvat covika
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super ideja!! Ako i nije zbog zarade, vec zbog samoga sebe i zdravlja.. tocno znas sto unosis u organizam!
Samo, mislim da bi radije bio gladan nego ubio zivotinju, he he.... smanjio sam opcenito meso na nekih 150g dnevno... mislim da cu i to smanjit... |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je, za moje potrebe je , cisto da znam kaj jedem i kaj dajem djeci jesti. Pošto jedem jako puno mesa onda da jedem kvalitetno bez antibiotika i svježe. Kad i ako ima viška prodam.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja isto jedem 90% domace meso i svaki put kad kupim negdje se iznenadim okusom srecom da postoje zacini.... |
||
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko cesto jedete meso kunica?
meni je osobno ukusnije od piletine. sad sam dobio nove zalihe po prihvatljivoj cijeni pa ce cešce biti na jelovniku |
||
Never give up
|
||
barakokul
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2013 Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meso od kunica, di nabavljate i po kojoj cijeni? I na koji način spremate? Hvalaa
Edited by barakokul - 06 Ožujak 2014 at 18:23 |
||
barakokul
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prodajem meso domacih kunica, aj navalite
|
||
barakokul
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako netko oce kupiti domaca jaja (Zadar) rado proslijedim kontakt od 1,50 kn do 2 kn kom. Razlika prema kupovnim ogromna
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |