Door Gym Bar |
Post Reply |
Author | ||
jozotepsija
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2012 Location: Slavonski Brod Status: Offline Points: 70 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Prosinac 2013 at 20:38 |
|
I još jednom sam sebi dokazujem kolki sam panj,znaci kupim door gym bar da mogu raditi zgibove,nabrijan,jedva cekam da dodje i nakraju skužim da ne moze ni na jedna vrata
Dobar pocetak godine,nema šta hahah
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možemo ti zamijeniti za šipku za zgibove Iron Bar, pogledaj više na linku: S ovom šipkom ne možeš fulati, mora odgovarati barem jednim vratima. Ako si zainteresiran, javi se na e-mail: [email protected] Edited by Zoki - 30 Prosinac 2013 at 21:12 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
M@tt
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja sam napravio potpuno istu grešku kao i kolega iznad. Kupio door gym bar da bi na kraju shvatio da mi neide na ni jedna vrata u kući!! :P Problem je debljina zida. Širina je ok. Jel postoji mogućnost da i meni zamijenite isto to za tu šipku za zgibove? Imam i kutiju, i uputstva, sve... Ja bi platio poštarinu u oba smjera. Pleaseeeeeeeee?? :) Bio sam vam poslao i mail neki dan ali nitko ne odgovara.... Unaprijed se zahvaljujem
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |