dopunski proteini i zene |
Post Reply | Page <1 78910> |
Author | |||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sinoc sam lipo odlucila ne ici ujutro na faks da se malo naspavam, kad ono zvoni poštar jutros u 8 !!!!!
Prvo jedna kritika - slabo se tope u vodi... Ali skroz je pitko . Uzela sam lješnjak, vaniliju i cokoladu. Sad sam probala lješnjak. Okus me skroz podsjeca na lino ladu . |
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovo pitko znaci da je onak ne baš fino al se može popiti ili da je fino? ovo vezano za topljivost - misliš moraju malo odstajati da bi se otopili ili? kakvi su cokolada i vanilija? |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hm, ovo ne bi smjelo biti jer miješao ih s vodom ili s mlijekom, same ili s još necim (zobene, dekstroza) sa mrežicom na shakeru ili bez uvijek se rastope bez problema.
A gdje su kapucino i brusnica? Favoriti što se tice okusa |
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pitala sam žensku koja tamo radi koji su najprodavaniji ali ionako sam mislila naruciti cokoladu, vaniliju + nešto trece... Brusnicu mrzimmm otkad sam imala upalu mjehura mama me šopala s njima i zgadile mi se a kapucino?? ne znam baš |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
poceja san i ja sa pronutrition prije par dana i dobro se tope u vodi cak i bolje nego weiderovi malo promuckas i to je to
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
told ya
|
|||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma meni je super, što više pijem, to je bolje! Jutros sam probala s mlikom
|
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo da vam se javim... kupih i probah pro.nutritionov whey koncentrat u dozi - okus capucino... ti proteini imaju neki svoj miris - tj smrad - ne znam kak da vam to opišem.. ugl fuj miris.. da nema tog popratnog odvratnog okusa bili bi ok.. ali ovak mi nisu neš... ok, pitkiji su od bezokusnih...
btw - ne znam zašto al nemrem se logirat sa svog kompa |
|||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidiš jedna_mala, meni uopce miris ne smeta, dapace, onaj od cokolade i vanilije mi stoje na vrhu regala u dnevnoj (jer mi je pretrpan stan) i miriše mi cila dnevna od njih...
A to valjda kako kome... |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koliko smo skontali jedna_mala i ja, vjerojatno je takav miris zbog plasticne doze u kojoj se nalazi whey, jer onaj pakiran u vrece uopce nema tih neugodnih mirisa
Zbog cega je tako, ne znam. |
|||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo probala danas vaniliju i nije mi nešto pitko je, ali puno je bolji lješnjak...
Nadam se da ce me cokolada iznenaditi... |
|||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo mene opet na ovu temu malo
Ovako, pijem pro.nutrition i sad me zanima ako ko zna jeli mogu još uvik piti whey, ako mu je datum istekao, piše mu rok trajanja do šš mj a sad je šš mj... |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako ne osjetiš promjene u okusu i teksturi, slobodno možeš. I zašto je toliko dugo stajao whey? |
|||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znala sam da ce to neko pitat
Ovako, kad sam to uzimala s tadašnjim deckom i njega sam tada bila nagovorila ponovno na teretanu, pa tako i na uzimanje wheya i naravno da smo skupa uzeli više toga, ali, nije niti 2 tjedna išao u teretanu i preostalo je sve meni da to pijem, tako da, stvarno nisam stigla sve to potrošiti |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
nOOb |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ewie, zvrcni mene drugi put da ti pomognem, šteta wheya |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Post Reply | Page <1 78910> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |