dopunski proteini i zene |
Post Reply ![]() |
Page <1 78910> |
Author | |||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sinoc sam lipo odlucila ne ici ujutro na faks da se malo naspavam, kad ono zvoni poštar jutros u 8 !!!!!
![]() Prvo jedna kritika - slabo se tope u vodi... ![]() Ali skroz je pitko ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
||
ovo pitko znaci da je onak ne baš fino al se može popiti ili da je fino? ovo vezano za topljivost - misliš moraju malo odstajati da bi se otopili ili? kakvi su cokolada i vanilija? |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Hm, ovo ne bi smjelo biti jer miješao ih s vodom ili s mlijekom, same ili s još necim (zobene, dekstroza) sa mrežicom na shakeru ili bez uvijek se rastope bez problema.
A gdje su kapucino i brusnica? Favoriti što se tice okusa ![]() |
|||
![]() |
|||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
||
Pitala sam žensku koja tamo radi koji su najprodavaniji ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
poceja san i ja sa pronutrition prije par dana i dobro se tope u vodi cak i bolje nego weiderovi malo promuckas i to je to
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
told ya
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ma meni je super, što više pijem, to je bolje! Jutros sam probala s mlikom
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
||
evo da vam se javim... kupih i probah pro.nutritionov whey koncentrat u dozi - okus capucino... ti proteini imaju neki svoj miris - tj smrad - ne znam kak da vam to opišem.. ugl fuj miris..
![]() btw - ne znam zašto al nemrem se logirat sa svog kompa ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Vidiš jedna_mala, meni uopce miris ne smeta, dapace, onaj od cokolade i vanilije mi stoje na vrhu regala u dnevnoj (jer mi je pretrpan stan)
![]() A to valjda kako kome... |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Koliko smo skontali jedna_mala i ja, vjerojatno je takav miris zbog plasticne doze u kojoj se nalazi whey, jer onaj pakiran u vrece uopce nema tih neugodnih mirisa
![]() Zbog cega je tako, ne znam. |
|||
![]() |
|||
||
Evo probala danas vaniliju i nije mi nešto
![]() Nadam se da ce me cokolada iznenaditi... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Evo mene opet na ovu temu malo
![]() Ovako, pijem pro.nutrition i sad me zanima ako ko zna jeli mogu još uvik piti whey, ako mu je datum istekao, piše mu rok trajanja do šš mj a sad je šš mj... |
|||
![]() |
|||
||
Ako ne osjetiš promjene u okusu i teksturi, slobodno možeš. I zašto je toliko dugo stajao whey? |
|||
![]() |
|||
||
Znala sam da ce to neko pitat
![]() Ovako, kad sam to uzimala s tadašnjim deckom i njega sam tada bila nagovorila ponovno na teretanu, pa tako i na uzimanje wheya i naravno da smo skupa uzeli više toga, ali, nije niti 2 tjedna išao u teretanu i preostalo je sve meni da to pijem, tako da, stvarno nisam stigla sve to potrošiti ![]() |
|||
![]() |
|||
||
nOOb ![]() |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
ewie, zvrcni mene drugi put da ti pomognem, šteta wheya |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 78910> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |