Dorucak i vecera ??? IDEJE?? |
Post Reply |
Author | |
K450P
Cita FAQ Joined: 13 Sijecanj 2013 Location: Virovitica Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Veljaca 2013 at 10:38 |
Pozdrav forumaši, vjerojatno vec ima ovakvih pitanja no ja ih želim postaviti u ime sebe i da ih imam tu na jednom mjestu. Radi se o tome da sam u fazi mršavljenja i najgore stvari su mi dorucak i vecera, nemam baš puno ideja o kvalitetnim doruccima i vecerama,pa bi molio prijedloge vas koji ste iskusni u tome ili koji ste takodjer u fazama mršavljenja. Dorucak mi je vecinom malomasno mlijeko pomješano sa proteinom i žitarice bez šecera i svih tih opasnih tvari. No taj mi dorucak ide vec na oci i uha van. A što vecerati nemam baš nikakve ideje >.< ... POmozite moolimm vas !!
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav,
sve imas na podforumu Nutricionizam: https://www.fitness.com.hr/forum/moj-dnevni-tjedni-jelovnik_topic1632_page229.html pozz |
|
K450P
Cita FAQ Joined: 13 Sijecanj 2013 Location: Virovitica Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
E hvala puno
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Malo pogledaj po našem portalu i forumu.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |