doručak i vlakna |
Post Reply |
Author | |
ohYeah
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2015 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Listopad 2015 at 14:12 |
planiram unositi ugljikohidrate isključivo za doručak,a ostatak dana bazirati na bjelanjcima i posnom siru,jajima,eventualno i mesu
zbog toga,htjela bih isključivo u doručku unositi vlakna ,ali ne znam što bih mogla jesti tada osim voća i u kojoj količini. primjetila sam kada u svaki obrok sa jajima i posnim dodam dvije žličice lanenih i dalje imam problema sa konstipacijom,pa sam prema tome zaključila da je to nedovoljan unos vlakana. imate li kakav savjet? probala sam i sa psyllium prahom otopljenim u vodi,no nikako ga ne uspijem dobro otopiti,a i često mi bude mučno nakon konzumacije.
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Povrće recimo?
|
|
ohYeah
Post Options
Thanks(0)
|
mogla bih jesti povrće,često znam jesti onu smrznutu carsku mješavinu od leda.
a što ako bi doručkovala chia puding? da li je to preporučljivo?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, čekaj....zašto vlakna samo u doručku? Ok ako želiš škrob jesti samo tada ali zašto si izbacila vlakna općenito tokom cijelog dana? Moraš jesti povrće uz te proteine, ne znam koliko ćeš izdržati ovako....prije nego eksplodiraš Nije za zezati se sa konstipacijom, i ne znam čemu uopće takav pristup. Ne znam u kojoj si sada fazi niti kakvoj formi težiš ali mislim da ima i lakših načina. Ako ti žitarice nisu strane ujutro onda ne vidim razloga da se ne pozabaviš sa zobenima i sličnim A kasnije imaš povrće, sjemenke, orašaste.....2 žličice lana nisu apsolutno ništa na cijeli dan :) S tim da, ako nisi naviknuta na vlakna njihov unos diži pomalo... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ohYeah
Post Options
Thanks(0)
|
mislila sam radi toga da ostatak dana unesem 0g uh
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliki unos kalorija imas izracunat na dan? Jel si vec izracunala koliki ti unos proteina I masnoce treba kroz cijeli dan?
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
moras unjeti izmedu 30 do 50gr vlakana na dan.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |