Dorucak - raženi kruh i ? (savjeti..) |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
fala caksi
|
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
e hebemu opasni, sad bi ukusan raženi a vidiš šta je mavrovic rekao ovisi jel ti odgovara il ne...ono, ja sam vec više otupio na njegov okus tak da mi je super
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma taj domaci home made je najbolji.Inace uopce ne jedem kruh, no brat doma napravi "ciglicu" od crnog i raženog brašna i još posipa sjemenkama i bez germe, to ispadne takva kruhcina, tolko je zbiti da ak te pogodi ta ciglica u glavu ubije te kolko je težak, a opet toliko svijež unutra da drži u friđu pa i tjedan dana.Predobar je, više ispadne ko kolac neg kruh kolko je gust i pun
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ak ga kupiš bum ti ja pital brata jer ovo kaj on dela nemre biti bb approved više nego kaj je, najbolje kaj ga programiraš kak hoceš i kad se zbudiš imaš vruci svježi kruh kakav nigdje nemreš kupit. Ja sam malo ljen još za to al kad ga napravi ja ga skratim uredno za polovicu |
||||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
inace bi ga koristio samo kao prijenosni obrok, radi prakticnosti, inace kruh nekoristim kao izvor uh kada sam kod kuce, uglavnom zobene i riza, tako da ako je to onaj kockasti kruh u onim vakumiranim kesicama pun razno raznih E-XXX i nemozes ni posten griz napraviti da se ne mrvi,,,radje cu se uhvatiti onoga recepta sto mi je chaxy predlozila, ili cu naci zenu haha ;)
|
||||
mrtav hladan
|
||||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
mrtav hladan
|
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ahh probat cu ja napravit ovaj sa raženim i graham brašnom pa te zovem na senGvic |
||||
|
||||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jel ti brat isto bilda,,,aj ga pitaj pa mi cimni na inbox |
||||
mrtav hladan
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
dobro pravi si domaci kruh i radi šta oš samo ti kažem, ovaj iz lidla je majka za sve ražene, ima i u kauflandu odlicnih isto, a sad ti gledaj jel ti se da jebavat sa nabavkom materijala, kupovanjem tog aparata prije svega, pa samo još jedna obveza na pameti, a ovako za 6kn, pola kg narezanog i sa nutr vrijednostima..milina
|
||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nema šanse da ce on volit kiseliš iz lidla, prefina je to guza ne voli ni zobene a kamoli to
|
||||
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Bilda, bilda......za vikend bum isel do njega pa bum trazil da mi napise omjere i sve kak radi pa ti puknem na inbox |
||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pukni u recepte jbt. škrtico Edited by chaxy |
||||
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma i ja sam ljencina si ga pec iako nemaš nekog posla s pekacem, naspiaš tolko ovog brašna, tolko onog i tocka.A i jedem kruha jako malo osim kad njemu maznem onda se pocastim. Opasnog smetaju razni aditivi i E ovaj E onaj u tim svim kupovnim kruhovima, cak i onaj svježi kaj kupiš je pun aditiva, a iskreno to i mene smeta jer smatram da je kruh namirnica u kojoj je stvarno to nepotrebno i lako izbjec.Tak sam vec xy puta vidio kruh koji bi i pojeo i nda kad procitam E ovaj, E onaj odma ga vratim i velim si bum ja zobene |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hehehehe, na zapovijed nema tu puno filozifije, samo mislim omjeri razenog ili grahama i crnog brasna jer mislim da mora zmjesat malo.No ovaj bezkvasni od kad radi vise nis drugo ne radi jer je predobar, malo kiselkasti, ali masivan i svjez i meni jako ukusan |
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
opet kompliciramo što bi reko davor, kad bi tak gledali šta je sve štetno ne bi niš skoro jeo i pio |
||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ne može biti kiseliji od raženog iz lidla i slicno jedva cekam recept |
||||
|
||||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |