New Posts New Posts RSS Feed - Dorucak - raženi kruh i ? (savjeti..)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Dorucak - raženi kruh i ? (savjeti..)

Post Reply Post Reply Page  <123>
Author
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 14:44
fala caksi
Strong is the new skinny.
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 14:57

Originally posted by opasni opasni wrote:

Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

opasni ne mudruj nego uzmi onaj iz lidla raženi u kocki, taj kruh ti nece baš svatko jest - best buy definitivno

jel bar ukusan, ako nije zaobiti cu ga,,, ove home made sam jednom probao i bio je to najukusniji kruh koji sam probao

e hebemu opasni, sad bi ukusan raženi a vidiš šta je mavrovic rekao  ovisi jel ti odgovara il ne...ono, ja sam vec više otupio na njegov okus tak da mi je super

Back to Top
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:05
 Ma taj domaci home made je najbolji.Inace uopce ne jedem kruh, no brat doma napravi "ciglicu" od crnog i raženog brašna i još posipa sjemenkama i bez germe, to ispadne takva kruhcina, tolko je zbiti da ak te pogodi ta ciglica u glavu ubije te kolko je težak, a opet toliko svijež unutra da drži u friđu pa i tjedan dana.Predobar je, više ispadne ko kolac neg kruh kolko je gust i pun
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:07

ima li ko kakav recept kako sam napraviti razeni kruh, a da je B.B

mislim si kupiti onaj pekac za kruh,ako me dobro krene onda bi se bacio i u prodaju hahaha

pun mi je K...C onih falsih obojenih kruhova imenom razeni, cak je i onaj lopov od mavrovica jednom izjavio, da je kruh razeni ko bi ga onda jeo   ili tako nekako

Ak ga kupiš bum ti ja pital brata jer ovo kaj on dela nemre biti bb approved više nego kaj je, najbolje kaj ga programiraš kak hoceš i kad se zbudiš imaš vruci svježi kruh kakav nigdje nemreš kupit.

Ja sam malo ljen još za to al kad ga napravi ja ga skratim uredno za polovicu

Back to Top
opasni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opasni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:08
  inace bi ga koristio samo kao prijenosni obrok, radi prakticnosti, inace kruh nekoristim kao izvor uh kada sam kod kuce, uglavnom zobene i riza, tako da ako je to onaj kockasti kruh u onim vakumiranim kesicama pun razno raznih E-XXX i nemozes ni posten griz napraviti da se ne mrvi,,,radje cu se uhvatiti onoga recepta sto mi je chaxy predlozila, ili cu naci zenu haha ;)
mrtav hladan
Back to Top
opasni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opasni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:09
Originally posted by chaxy chaxy wrote:

fala caksi

mrtav hladan
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:17

fala caksi

ahh

probat cu ja napravit ovaj sa raženim i graham brašnom pa te zovem na senGvic
Back to Top
opasni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opasni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:17
Originally posted by The Phoenix The Phoenix wrote:

mislim si kupiti onaj pekac za kruh,ako me dobro krene onda bi se bacio i u prodaju hahaha

pun mi je K...C onih falsih obojenih kruhova imenom razeni, cak je i onaj lopov od mavrovica jednom izjavio, da je kruh razeni ko bi ga onda jeo   ili tako nekako

Ak ga kupiš bum ti ja pital brata jer ovo kaj on dela nemre biti bb approved više nego kaj je, najbolje kaj ga programiraš kak hoceš i kad se zbudiš imaš vruci svježi kruh kakav nigdje nemreš kupit.

jel ti brat isto bilda,,,aj ga pitaj pa mi cimni na inbox
mrtav hladan
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:20
 dobro pravi si domaci kruh i radi šta oš  samo ti kažem, ovaj iz lidla je majka za sve ražene, ima i u kauflandu odlicnih isto, a sad ti gledaj jel ti se da jebavat sa nabavkom materijala, kupovanjem tog aparata prije svega, pa samo još jedna obveza na pameti, a ovako za 6kn, pola kg narezanog i sa nutr vrijednostima..milina
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:23
nema šanse da ce on volit kiseliš iz lidla, prefina je to guza ne voli ni zobene a kamoli to
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:31

Bilda, bilda......za vikend bum isel do njega pa bum trazil da mi napise omjere i sve kak radi pa ti puknem na inbox

Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:33

ima li ko kakav recept kako sam napraviti razeni kruh, a da je B.Bmislim si kupiti onaj pekac za kruh,ako me dobro krene onda bi se bacio i u prodaju hahaha pun mi je K...C onih falsih obojenih kruhova imenom razeni, cak je i onaj lopov od mavrovica jednom izjavio, da je kruh razeni ko bi ga onda jeo   ili tako nekako

Ak ga kupiš <SPAN style="FONT-WEIGHT: bold">bum ti ja pital brata jer ovo kaj on dela nemre biti bb approved više nego kaj je</SPAN>, najbolje kaj ga programiraš kak hoceš i kad se zbudiš imaš vruci svježi kruh kakav nigdje nemreš kupit.

Bilda, bilda......za vikend bum isel do njega pa bum trazil da mi napise omjere i sve kak radi pa ti puknem na inbox

pukni u recepte jbt. škrtico

Edited by chaxy
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:36

Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

dobro pravi si domaci kruh i radi šta oš  samo ti kažem, ovaj iz lidla je majka za sve ražene, ima i u kauflandu odlicnih isto, a sad ti gledaj jel ti se da jebavat sa nabavkom materijala, kupovanjem tog aparata prije svega, pa samo još jedna obveza na pameti, a ovako za 6kn, pola kg narezanog i sa nutr vrijednostima..milina

Ma i ja sam ljencina si ga pec iako nemaš nekog posla s pekacem, naspiaš tolko ovog brašna, tolko onog i tocka.A i jedem kruha jako malo osim kad njemu maznem  onda se pocastim.

Opasnog smetaju razni aditivi i E ovaj E onaj u tim svim kupovnim kruhovima, cak i onaj svježi kaj kupiš je pun aditiva, a iskreno to i mene smeta jer smatram da je kruh namirnica u kojoj je stvarno to nepotrebno  i lako izbjec.Tak sam vec xy puta vidio kruh koji bi i pojeo i nda kad procitam E ovaj, E onaj odma ga vratim i velim si bum ja zobene

Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:40

Hehehehe, na zapovijed

nema tu puno filozifije, samo mislim omjeri razenog ili grahama i crnog brasna jer mislim da mora zmjesat malo.No ovaj bezkvasni od kad radi vise nis drugo ne radi jer je predobar, malo kiselkasti, ali masivan i svjez i meni jako ukusan

Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:41

opet kompliciramo

što bi reko davor, kad bi tak gledali šta je sve štetno ne bi niš skoro jeo i pio

Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Rujan 2010 at 15:42

Hehehehe, na zapovijed

nema tu puno filozifije, samo mislim omjeri razenog ili grahama i crnog brasna jer mislim da mora zmjesat malo.No ovaj bezkvasni od kad radi vise nis drugo ne radi jer je predobar, malo kiselkasti, ali masivan i svjez i meni jako ukusan

ne može biti kiseliji od raženog iz lidla i slicno

jedva cekam recept
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.