Dorucak - usporedbe Energije vs Kalorije! |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ne znam što bi moglo zamjeniti obožavane mi zobene, koliko god to monoton dorucak bio...
pa cak i kad ne radim, nego sam doma i imam više prostora za manevar oko izbora dorucka, uvijek biram... zobene |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možda ostavit malo dulje da se natope i ubacit koju vocku unutra, pogotovo jagode sad kad je sezona |
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja stavim meda ili izmiksano voce (jabuka, naranca) pa to daje sladak okus! Edited by Blia |
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni se najteže bilo odviknuti od cokolina ujutro, ali kad sam otkrila zobene sa wheyom od cokolade... žestoka konkurencija i vrlo dobra zamjena - sad su mi zobene i draže od cokolina... iako me tu i tamo uhvati nostalgija (u PMS-u kad mi se traži slatko, slađe, najslađe )
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U mene ista prica, al je bia u pitanju griz na mlijeku s vanilin cukrom i posipan kakaom |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
oke, ja prije neg sam poceo trenirati nisam nikad ni doruckovao previše... al su mi zato najdraža sjecanja na doba kad sam bio mališa pa bi nedjeljom ujutro ja i stari jeli kruh s domacim putrom i marlmeladom i pili caj... a nakon toga skoro pa uvijek nogomet
Edited by mesek |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je dorucak najbolji dio dana.. baš se ubijem .. onako pošteno :))) .. ma mislim uvijek ja pojedem onako mušku porciju, al eto,,, ako mi je neki obrok ''siromašan'' onda je to najcešce vecera... premda pol sata prije spavanja krknem neki orašasti.. tek toliko da animiram metabolizam
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |