dorucak |
Post Reply | Page <1 4567> |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
je..je sa jucer i danaas bez UH.... ;) Pa malo više masti.... a i imala sam trening odmah nakon dorucka :D
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ja vas sve tucem.Ujutro amino whey sa 100gr lanenih,chia i zobenih.Onda oko 10 250gr posnog sa malo jagoda i višanja zaledjenih + banana.Malo prije dva tosta od integralnog kruha sa nekih 50gr ementala i možda 30gr šunke od purecih prsa.Još neznam šta za rucak
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
fittyp, nebi bilo dobro da nas ne tuceš
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo dok surfate da vam malo uljepša dan,poslušajte si pjesmicu: Armin van Buuren Edited by fittyp - 18 Travanj 2013 at 13:48 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iako znaš šta, mislim da sam te ja potukla sa 2. obrokom Negdje malo više od 200g posnog i mix od 50 g orašastih....ha!
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
fittyp
Post Options
Thanks(0)
|
Ako sam dobro izracunao ja sam na cca 1500kal
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je bolje da šutim,vi jedete ko termiti
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
baba, treba ti brdo energije nekad samo za ovaj forum
A što se mene tice ja ni nisam na nekoj defki pa si dopustim malo više |
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
ti si dobra,ja ni ne znam na cemu sam
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
evo,ponovila se ista prica!
danas sam ujutro pojela 2 male bio kiflice,sa sjemenkama,i nakon toga,osjecaj kao da mi je pao šecer,mucnina i slabost. a kad ne jedem ništa,dobro mi je,odnosno nemam nikakve probleme. isto tako mi je dobro kad popijem whey. znaci,ujutro mi odgovaraju proteini a ne UH |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
baba, meni to ne zvuci dobro....jedno je kad ti nešto ne odgovara ali ovo mi baca na probleme sa inzulinom....hipoglikemija...nešto tu nije kako treba....šecer ti prebrzo padne nakon ugljikohidratne hrane, pogotovo ako nije uravnotežena proteinima.
šta si rekla, si radila nalaze, jesi kad mjerila šecer ujutro i nakon obroka? Edited by Gym_girl - 26 Travanj 2013 at 09:19 |
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
ma,nisam,
tocno,tak,mi je bilo kad sam jela zobene ujutro,a isto mi je kad pojedem zobene oko 17h kad dojdem doma,s posla,nakon pol sata padnem u nesvijest od gladi. fakat sam zbunjena sad,pa prije nisam imala takvih problema ujutro mi je šecer zadnje ,na lijecnickom bio 4,5 a,nakon corny cokolade,1 sat otprilike nakon kaj sam ga pojela bio mi je 10 mislim da moram kod dr. |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
hmm...progooglaj malo reaktivnu hipoglikemiju...
ovako kako opisuješ meni se cini da ti se nakon obroka bogatog uh-ima izluci previše inzulina, što dovodi do preniske razine šecera u krvi i svega ovoga što opisuješ...10 je dosta, mislim da je oko 8 normala nakon obroka.... inace, i preniske zalihe uh-a u jetri mogu dovest do raznih problema sa šecerom....u svakom slucaju, sve mi baca na neki poremecaj tolerancije glukoze... Ne bih te htjela prestrašiti ali moj ti je savjet da obavezno ideš pregledat to malo, pogotovo s obzirom na obiteljsku sklonost dijabetesu....pazi se |
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
budem,hvala!!!!!!!!
javim rezultate ! |
|
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
simptomi reaktivne hipoglikemije mogu da ukljucuju ubrzani rad srca, preznojavanje i drhtavicu.
malo sam guglala, ovo gore opisano mi se baš i dogadja |
|
|
|
Post Reply | Page <1 4567> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |