DRAGE DJEVOJKE........mogu i decki |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2007 at 15:09 |
|
Sta vi mislite sto je ljepse vidjeti MUSKARCA koji je lijepo gradjen sa vidljivim misicnim crtama ili MUSKARCA bodybildera drugo--u trendu je zadnjih godina da se muskarci depiliraju,,,,,,brijanja,laserski zahvati itd...da li je lijepo u zenskom oku vidjeti dlakave muske grudi ili je to uzas...netko mi je davno rekao da su dlakave grudi ljubavni sag.............
|
||
JustMe
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme meni...izdepilirani muski po prsima su mi ocajni...izuzev plivaca koji to rade iz drugih a ne estetskih razloga...za moj ukus previse peskasto...ako je osoba vec previse dlakava svakako mi je draze uredno podsisano nego golo...kao da je zaostao u razvoju...nekako...fuj...balavo... dakle kao sto ste primjetili ne svidja mi se to... isto tako nisam sklona ni previse nabilidanom tipu...moze imat lijepe misice ali ne previse dakle ja sam sta se bodybildera tice... ipak neke cure to vole...kao i izbrijana prsa... |
||
karmen
|
||
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovisi o tipu muskarca. Ne stoji svima sve.
|
||
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dakle smatram da sve sto je pretjerano je i ruzno ! Ljudi su u stanju svasta napraviti od sebe - zivi primjer, ako je jos uvijek ziv.
Edited by Vanja |
||
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo je primjer klasicne ljepote! |
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u covjece sta je gadan ovaj iznad ! Pa, Vanja, di si ga nasao?? Ajme majko hehe tip nije normalan ja mislim da je ovaj unosio u sebe sve steroide koji postoje hehe koji ludjak
|
||
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisu mi bash ti bodybilderi.. svaka im chast, al.. sto je previse-previshe je.. bolje onak umjereno.. a brijanje..pa ne znam, meni je nekako ljepshe vidjet mushka prsa bez dlaka..
|
||
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisan ga nasao , nego sam ga nasla! Idi na google-slike i ukucaj steroid freak! |
||
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je ovo idealno! što se dlaka tice: Ljepsa su mi prsa bez dlaka, ostali dijelovi, osim nogu,volim da su uredno podsisani, a noge kako je priroda dala! Edited by Vanja |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto, slazem se s Vanjom po pitanju dlaka, ali nije mi tak neprivlacno ni ak su prsa malo dlakava. A stricek na slici je bas njami. Dakle, odgovor A iz prvog posta je moj konacan odgovor. |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
MA GDJE SI OVOG NASLA!!!???? |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ah, da, ovo je vec boooooooljeeeeeeeee!!!!! MLJAC! Moj decko je meni mrvicu prevelika, ali nije da se zalim. Sto se tice dlaka - definitivno obrijano. To mi je nekako... higijenskiji. |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
|
covjek izgleda kao krpelj-veliko tijelo i mala glava!
|
||
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme..
|
||
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |