Dragi decki....i cure! |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
..................BRAVO
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno-ravan stomak (nadam se da chu ga i ja postich skoro) :( , a plocice, to bolje ostavimo dechkima =)
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, neka se mi mucimo da ih dobijemo
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa-nego?!
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ravan trbuh je pozeljan, iako ne patim za time da mora biti. A mora i imati oblina, a ne da je suha ko bakalar. |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemojte me pogresno shvatiti.............Ma samo neka je ZENSKO BICE a sad trbuh ili ne ........ma hajde........ja bih volio zivjeti na planeti na kojoj su nastanjene samo zene i nekoliko muskaraca, od kojih bi ja bio najzgodniji......kako bi to izgledalo.......... Edited by emilio |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo neka je zensko bice?
Ne znam bas. Mora imati nesto da me privuce. Kako bi rekao moj frend: "bitno je da je zena i da dise. U biti ne treba ni disat, glavno da je topla." |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
taj frend ti bas nije previse izbirljiv
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
KATASTROFA!!!!! Frend nema bas nikakve kriterije?! Jao... |
|
David
Post Options
Thanks(0)
|
Ne, ali zato sevi.
Svejedno bljak i na ono sta sevi. |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
A gle, tak svi uvijek mozemo naci nesto za sevu, ali treba imati zeludac za to.... |
|
La Toya
Viden/a u gymu Joined: 14 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne,vec kartonsku vrecicu ili sexipilnije-kacigu |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Eeeeeeeee da.... A onda su izmislili S-M maske, kostime..... Kao, fetis, a zapravo da si gadost pokraj sebe fino zapakiraju u sjajni celofancic, iliti latex i onda se tak.... jel.
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
hahahah
|
|
just_a_girl
Post Options
Thanks(0)
|
heeeheeh
|
|
snelly
Viden/a u gymu Joined: 11 Travanj 2007 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je bolesno kad vidim curu,a ispostavi se da ima tijelo muskarca.Kod cure,po mom misljenju,vidljivi misici nisu uopce potrebni.Žensko tijelo ima svoj prirodan oblik i konstituciju,a razlikuje se od muskog po tome jer nije stvoreno da ima izrazene misice,vec prirodan lagano zategnut oblik tijela.Mrsavo ne dolazi u obzir jer nije zenstveno ni seksipilno.U tome je ljepota zenskog tijela,a fanatici koji to ne vide ocito imaju problema sa prihvacanjem svojih mana i sebe kao osobe...
|
|
snelly
|
|
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |