Dragi decki....i cure! |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se potpuno, ne volim vidjet velike misice kod cura, ali super je kad su onako mali i zategnuti kao kod nekih sportasica, ali recimo nije mi lijepo kad cure imaju onako debele noge kao sta imaju uglavnom sve odbojkasice, to mi je malo predebelo!
A trbuh je najbolje kad je samo ravan, bez plocica i toga, barem ne ono da su bas jako izrazene, to mi je ful cudno kad vidim kod cura, ali to su i rijetke koje imaju to tako da I naravno da mrsavice nisu nesto, treba uvijek bit za sta uhvatit , da ima obline i to, ne da je samo onako anoreksicna i znate vec kako to obicno bude s tim mrsavicama dakle, umjereno je uvijek sve najbolje , tako i s ovime Edited by Ive_ri |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni sad nista nije jasno........... |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ja bih bas rekla da su odbojkasice "najumjerenije" od sportasica. Nisu predimenzionirane ni u jednom dijelu i poprilicno su proporcionalne. Vecina. Fuj, kad se sjetim tek odbojkasica na pijesku, i to jos onih grdih iz Brazila. Bljak. Ne bih ja takvu guzu imala
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su tenisacice dosta ok, ali ne sad one profi bas, nego mislim ovako opcenito, odbojkasice mi nekako imaju predebele noge skoro sve, znam da su to misici ali svejedno mi se ne svidja
I plivacice su zgodne, jedino one profi su prejake isto E, sad sam se sjetio, najbolje su one koje treniraju sinhronizirano plivanje , te su bas ono njami, znam jednu curu koja to trenira, ima tijelo za š0 bas ono |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
sta mislite o SAHISTKINJAMA,,,,I one su sportasice
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo i mene vratio sam se iz mrtvih.Problemi s kompom: moram se ukljuciti pogledati forum itd... Ovo je oftopic ali necete se ljutiti... |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Pa normalno da necemo, ti si legenda ovog foruma
Ajde ajde samo se ti ukljuci! I sta je bilo s kompom? |
|
deana
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja osobno mislim da je super kada cure imaju lijepe trbusne misice.... A sta se tipova tice...gle..ja sam nedavno sa frendom bila na cugi....u lokalnom bircu....i jedna poznanica koja je prije bila kod mene...se grozno obukla...obukla je minjak...ali ono..ima i debele noge i trbuha itd. I tak kazem ja to....smijemo se i u to on meni govori...evo komad..i ja se okrenem...i to je ta riba o kojoj sam mu pricala... I kazem mu to... i onda mi prizna...ej iskreno...ja uopce nisam gledao curu... samo sam vidio da je u minjaku... I da napomenem da je frend zgodan, pametan i sarmantan decko;) Znaci...decki vole minjake....;)) Pa cure;) |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ja se bas i ne bi s tim slozio, ali svatko ima svoje
|
|
deana
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nisam bas pisala nesto sa cim se trebas slagati... Uostalom jos reci da ne volis cure u mini suknjama i onda stvarno
|
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
mozda je frend malo -slijep--...............ma hajde neka joj noge nisu samo kao u MARADONE a ostalo se da izgraditi-...........................
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ok su mi minice, ali ako cura koja nosi minicu ima ruzne noge onda mi je to glupo, sta uopce nosi minicu ako nema lijepe noge!
To i one koje imaju trbuh pa jos obuku usku majicu koja im se pripije i onda izgleda to sve skupa jos gore Treba se obuc u ono u cemu najbolje izgledas, valjda! A ne, ima noge ko balvane, i ide obuc minicu tu mi nema nikakvog smisla A i nikad ne sudim izgled neke cure prema njezinoj obuci, to je jadno, ako obuce dekolte i minicu ne znaci da je lijepa, ili ako neka obuce traperice i normalnu majicu ne znaci da je ruzna Mislim da si sad skuzila Edited by Ive_ri |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala!!! Ma nemam pojma nisam se moga logirat. A nije mi se dalo praviti sve ponovo |
|
|
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
Potpisujem sve od A do Z. Mane se trebaju sakriti a ne isticati... |
|
|
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
momci nazalost,,,,,,,,,,jos uvijek ste mladi,,,,,,,,,,,,bas naprotiv mane se netrebaju skrivati,,,skrivanje je put u svijet kompleksa koji vode ka teskim psihickim traumama..... nismo svi iste gradje, istih crta lica,nismo svi otvoreni,ljudski mozak je jako kompliciran,osjecajan.........ako netko zeli obuci minic,zasto mu to uskratiti,smijuci se nekome zbog ruznih nogu,nosa,stomaka je pitanje kulture odgoja kao i drustva u kojem zivimo.nekad su se invalidi skrivali u kuce da se nebi vidjeli jer je to bila sramota za obitelj,,,zivim u zemlji u kojoj se dosta vodi racuna o handikap osobama,,,,promijenio sam totalno nacin razmisljanja o svemu stvar opce kulture je da se nikome nenabijaju kompleksi zbog nekog dijela tijela,stomak,noge ,grudi, ili neke mane...ovdje su djevojke jako slobodne,uopsete ih nezanima moj ili nas komentar o njenom tijelu,ona ima svoj stil koji zeli da se aceptira,onaj tko to nemoze uopste joj nije potreban.... stoga bih vam preporucio da ako vidite neku djevojku ili nekog muskarca koji su se obukli neskladno ili koji nisu foto modeli, umjesto ponizavajuceg osmijeha u njihovom pravcu nastavite sa pricom neobaziruci se na te osobe,,,vas komentar o toj osobi zadrzite,nekvarite nikom vece zbog ruznih mini suknji,,odijelo necini covjeka ali mu puno pomaze........toliko.....zurim caos amigos |
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |