Držanje šipke na ledjima |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam vidio kasnije da je pisano na ovu temu ... jesi nadošla draga? :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ha,luda baba pretjerala,jaka sam ko bik,pa svaki put mislim,ajd sad je dosta,pa na kraju,joj mogla bi još i ovo,pa se ubijem na kraju! iako,jucer sam krenula polako,i kad sam se zagrijala više me niš nije boljelo,evo i dana je super. ali,definitivno treba paziti |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
baba44
Post Options
Thanks(1)
|
opet me bole ledja!
baš mišicnu bol osjecam,ne ko ono kad te živac priklješti,inace ne bi mogla hodati |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izgleda da smo ja i ti draga ovaj tjedan izranjavani...meni lakat i rame :D moram pauzirati ovaj tjedan rame i triceps! :(
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
e,covjece.pa ko jeremija sam! sad sam opet ljuta! popit cu ibuprofen,jer ne bum mogla na posao |
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ma znaš šta...pusti to sve..vjerovatno je signal tijela da ne može jednostavno treba nam odmor... i psihicki i fizicki...
I trebamo se opustiti ...nadoknatiti ce se se to sve vidit ceš! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
nema odmora,dok traje obnova!
hahahhahah |
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Kad smo ja i ti ne razumni ...sumnjam da cu i ja mirovati hahahahahha
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
A pod kakvom sam ja upalooooom mišica
Sjedanje i ustajanje su mi trenutno izazovi dana Idem za onom "klin se klinom izbija" uvijek, ali sutra cu nešto laganini ipak! Uspješno držim šipku bez da mi trnu ruke, našla sam pravi položaj, a to je mrvicu niže od mjesta gdje sam ju inace držala. Baba koliko god je nekad teško prisiliti se na odmor, imaj na umu da kad prodje trenirat ceš kvalitetnije i bolje |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Super! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno Irija I mijenjaj stavove nogu, da što više pogadjaš sve što pogodit možeš Ja sam neki dan nakon 1. leg day-a imala upalu kvadrova, lože i gluteusa, a danas nakon jucer vucem upale vanjskog i unutarnjeg dijela nogu i malo kvada opet....it is fun, hodam ko patak cijeli tjedan
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da me jedina upala koja me je šokirala ....kada sam prakticirao prvi ptua mrtvo dizanje...upravo je tako dizanje bilo ujutro iz kreveta :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
bome da, zna to dobro ubit, pogotovo prvi put ili nakon duže pauze |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ne želim ju pauzirati nikad! haha ne želim se osjecati kao da su me tukli :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehhe ma to je dobro, kad te utezi istuku
|
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |