Dušicni oksid - pre-workout |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 27 Svibanj 2011 at 22:57 |
|||
Jeste koristili koje proizvode s dušicnim oksidom, tzv. pumpe i jeste li bili zadovoljni?
Pravi primjer takvog proizvoda bi bio Jack3d od USPlabsa.. cisto da bude jasno ako netko nije znao koji bi to proizvodi mogli biti. Vani su pumpe popularne (boosteri) pa me zanima da li i vi koristite? |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
![]() |
||||
josipr ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
narucio sam si ovaj proizvod pa me zanima kako ste zadovoljni sa njime: NOS - Xš0 Weider to je tzv. pumpa, baš me zanima kako ce djelovati. Dali ima kakvih štetnih posljedica?? |
||||
![]() |
||||
tyros ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
|||
Ja takve stvari izbjegavam! Iskreno neznam šta ce vam to.
|
||||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||||
![]() |
||||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
|||
+š bolje popit crnu kavu prije treninga... |
||||
![]() |
||||
josipr ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
|||
vidjet cu kako ce djelovati. štete ne može biti...
|
||||
![]() |
||||
|||
mogu reci da sam zadovoljan djelovanjem tog proizvoda. Imao sam puno više snage, nisam mogao vjerovati da se ne umaram, vidjet cemo kako ce biti iduci puta... Iako realno, preskup je da bi ga inace koristio, ovo je tek toliko za promjenu. |
||||
![]() |
||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|||
sad si ga izvalio Edited by Iluvatar |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
![]() |
||||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
|||
To je samo moje mišljenje |
||||
![]() |
||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|||
Najmanji je problem imati mišljenje, ono što je bitno je na cemu se temelji to mišljenje. Pa... na cemu ? studijama, iskustvu, logici? Edited by Iluvatar |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||||
![]() |
||||
|||
eto, danas potvrda onoga što sam napisao u predhodnom postu. Ovaj proizvod je sjajan, diže raspoloženje, snagu, izdržljivost i koncentraciju. Danas sam odradio najbolji trening ikad, osjecao sam se odlicno. što se tice vizuanog ucinka tj. pumpe, biceps mi nikada nije bio veci, još je držalo dobra dva sata... |
||||
![]() |
||||
|||
to je to sam kofein nikada ne bude ni pribilžno tako ucinkovit |
||||
||||
![]() |
||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|||
Jao si ga vama ako ne možete odradit odlican trening bez nekih boostera. Smatram da je vecina tih boostera placebo i nepotrebna investicija. šta fali kofeinskim tabletama il crnoj kavi za neki kick pred trening? Old skul.
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
![]() |
||||
|||
No comment |
||||
||||
![]() |
||||
tyros ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
|||
Pred godinu dana kupio sam attack, i bacio pare.
Ne želim biti nikakav pametnjakovic, ali stvarno mislim da poslije toliko ispijene kemije (vitamina, proteina, creatina, carnitina), da su takvi suplementi totalno nepotrebni, nepotrebno je aludirati cinjenicu da NO totalno ne šteti... U svakoj kategoriji na formu su dileme o zdravo ili nezdravo, štetno ili neštetno, od proteina, efedrina, kreatina, steroida, ljudi pa kad to sve popapate, šta uopce jedete...cuvajte svoje organe! |
||||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
illy pregorio ![]() ![]() a dobro, nije ista shema NO i kofein, ima neke razlike, samo jel nije vec na nekoliko mjesta napisano da je NO booster bacanje para? |
||||
![]() |
||||
|||
jedno je NO booster a jedno je tipa jack3d i supercharge koji isprobano rade ljudima..i ocito je empirija pokazala da nisu bacanje novaca što se tice baš tih dušicnih fora... naravno da ima hrpa slicnih pre workout supelemnata koji su cisti marketinški trik nisi li ti thorn sam rekao da si probao jack3d i da si osjetio razliku u odnosu na kofein? |
||||
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |