Dušicni oksid - pre-workout |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | ||
- Darac - ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neznam za druge, ali evo ja osjetim nesto vecu izdrzljivost kod vjezbanja, zaboli me za pump to je ionak prolazno, nego mi bas da nesto vise snage nego sto imam inace i osjetim to, universal - shock therapy.
Bacanje para je ako netko ko kupuje, a ne osjeti razliku i nema efekta od toga, u suprotnom dobro dode kao pomoc pri intenzivnijem treningu. I pliz nemojte mjeriti kofein i NO jer su to razlicite stvari... Ko voli nek izvoli ![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
istina ![]() dobro da si me podsjetio na tu stvarcicu |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
ja cu ga kasnije uzet, kad ljeto zapici, sad mi još ide i natural ![]() ![]() ![]() mal je skup al dobro ajd, radi |
||
![]() |
||
josipr ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
|
možda to na svakog drugacije djeluje, meni je to definitivno otkrice. Danas sam bio totalno u k***, glavobolja, stres, mislio sam da necu moci odraditi trening ali nakon što sam rokunuo svoju dozu -preporodio sam se. cak sam odradio jedan od boljih treninga za prsa... |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |