Dymatize Elite Whey .. protein |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Komar22
Cita FAQ Joined: 27 Rujan 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja si ovaj tjedan idem po Dymataza u SLO...
Edited by Komar22 |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo. drago mi je sta si otvorija temu da nas obavijestis
|
|
Komar22
Post Options
Thanks(0)
|
nekak slabo pišete pa sam moral...
|
|
Skums
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam kupio dymatize elite whey 4,5 kg za 620 kuna prek nekog lika. drugi put idem sam po proteine. ispast ce me cca. 550 kuna. za sada sam zadovoljan. pijem ga ujutri i u PWM-u. stavim si duplu dozu pa me ne brine previše koliko je %proteina.
|
|
...under a pale gray sky,
we shall arise. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vrlo vjerovatno da ti se ta kolicina whey-a nece apsorbirat u potpunosti, dakle pola te doze da oprostiš na izrazu, pokakaš Ako vec stavljaš dvije mjerice wheya u shake, popi ga kao DWM i PWM, pola-pola. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Skums
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izraz oprošten.
malo sam smanjio kolicine. sad pijem mjeru i pol. ovo je bilo možda previše proteina po jednom obroku. jer ja imam nekih 80 kg i idem na masu. |
|
...under a pale gray sky,
we shall arise. |
|
Komar22
Post Options
Thanks(0)
|
Skums,
ja sam ih platil 75 eura (550kn) eura u SLO, 4.5 kg
Edited by Komar22 |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imamo i mi Dymatize Elite whey u ponudi na shopu.
Svi zainteresirani mogu pogledati ovdje: Dymatize Elite Whey 4.5kg |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |