Dymatize Viper - koristiti ili ne? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
keyser soze
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Listopad 2009 at 19:31 |
|
http://www.dymatize.com/mivastore/merchant.mvc?Scree n=PROD&Product_Code=Viper&Category_Code=6ef
Na više mjesta sam procitao da je rijec o dobrom proizvodu koji djeluje... No, kako same kompanije cesto znaju pisati po forumima i lupati reviewove (pozitivne, naravno) za sebe, ipak bih malo strucnijih komentara procitao.. što mislite? nije da je baš jeftin.. Edited by keyser soze |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najbolji fatburner je sređena prehrana, ostalo je bacanje novaca manje više!
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A dobro, ja bih prije rekao neki drugi sastojak Prehrana je kategorija za sebe |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Come on now, that's a dangerous thinking |
||
keyser soze
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno, no jel može ovo imati ikakvog ucinka, ili je sve placebo efekt? /hvala na odgovorima |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
A cuj, ne mogu sad tvrditi da nema nikakvog ucinka, ali smunjam da se isplati novaca! No ako si bogat, operi
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja imam doma bocicu super fat burnera... ali ako si na dijeti i sve to pijes i treniras, mislim da bi rezultati bili isti i bez toga kad je sve ostalo vec sredjeno...
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kad ostalo nije sređeno, onda pomaže? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a onda pogotovo ne djeluje.. he he..
ma mislim da ni carnitine ne djeluje.. sve je to u glavi.. |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odavno govorim da karnitin ne djeluje |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A davor ga dobio u nagradnoj igri ne slušaju te illy |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, dobio sam ga.. a popit cu ga..2 g dnevno.. barem nek djeluje psihicki..
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije ni psihicko djelovanje za odbacit :) ja ih još samo gledam, bit ce dobre (cisto psihicki hehe) za one postblagdanske dane |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ja doma trenutno imam :
proteine l-carnitin super fat burner kreatin glutamin multivitamine kreatin je na cekanju.. glutamin takodjer.. ostalo krece u primjenu od danas :D |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a što cekaju ova dvojica
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
a od glutamina mi dolaze pristici, a od kreatina.. mi nabujaju ruke i sve.. pa nek ceka dok malo smrsavim.. :D
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |