Dymatize Viper - koristiti ili ne? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo ja udaram po ovom glutaminu što sam dobio. Nije loš, bar što se tice oporavka i cns-a. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja imam od weidera.. ali bas me muce ti pristici.. inace ih nemam, i cim ga pocnem pit, evo ih..
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Osjetiš bolji oporavak? |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nešto osjetim, jer znam da su prehrana i treninzi ostali nepromijenjeni, kao i suplementacija prije tog. A onak..ne umaram se tolko oko ostalih dnevnih aktivnosti, nešto bolje spavam i smireniji sam. Probava za 5+ hehe |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a uzimas vise od 5g glutamina dnevno ili??
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma ono male doze, š0-š5g dnevno, pa me zato i cudi tolika reakcija. |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
morat cu ja pocet sa glutaminom..
kupio sam sada grozdani secer.. nisam ga nikada do sada pio.. sad cu nakon treninga sa proteinima.. A pijete vi minerale i to?? ja sam kupio sada magnezij.. |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Trenutacno ne ali kad budem trenirao kako spada, planiram
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam ga kupio.. jer mi znaju misici cesto preko noci trzat.. sto kazu da je posljedica toga.. nedostatak magnezija..
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa.. magnezij pomaže kod grceva mišica, da
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sada mi stoji na rasporedu doma:
Kreatin Glutamin Proteini Grozdjani secer Multivitamini magnezij L-carnitin Super fat burner.. Kreatin ce pricekati sa upotrebom, ali ovo ostalo ide :D |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |