Efedrin |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Normalno da cemo i mi izgubit misice kad prestanemo trenirati, ali ne toliko a i ti misici se vrlo lako vrate, kako kaze Emilio, a ono sta oni rade sa sterodima njima se za par mjeseci sve vrati na staro koda nisu ni trenirali potpuno !
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
A i razlika je sta ce on gubit te misice i ako bude trenirao i dalje , a samo prestao uzimat steroide, svejedno ce mu padat misicna masa i to ce ga demotivirat
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nikako ne opravdavam one sto uzimaju steroide i osobno smatram da su oni unistili sport opcenito. Ali mi ide na zivce kad neki ljudi kazu nemoj piti proteine jer ce ti se misici objesiti kad prestanes trenirati-pa opast ce isto kao i svakomu drugomu covjeku koji trenira na normalan nacin(bez anabolika). Na to sam mislio ali sam ipak malo zakomplicirao
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
procitah maloprije,,,,,, tamo negdje na olimpijskim igrama u SEOLU š988 godine ako se nevaram ,,,,pitali su trenera zenske plivacke reprenzetacije tadasnje istocne njemacke ---ZASTO IM JE GLAS KAO U MUSKARACA???????++++.----Trener im je samo kratko odgovorio------NISU DOSLE PJEVATI VEC PLIVATI-----
Edited by emilio |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
loooool
|
|
Zoran89
Viden/a u gymu Joined: 26 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
citata iz jednog clanka sa ove stranice...sad naletih na njega....
7. Termogenici : Termogenici su pripravci koji svemu ovome navedenom daju brzinu i skracuju vrijeme potrebno za zeljene rezultate. Obicno su kombinacija dva ili vise pripravka koji sinergicno daju bolji ucinak. Jedan od najboljih je kombinacija E-C-A (efedrin-kofein-aspirin) iako postoje i drugi, malo manje efektni ali ipak sa odredjenim rezultatima. |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Sa aspirinom i kofeinom? haha sta ljudi sve ne rade stvarno ima svasta !
Ma daj molim te ne bih to uzeo za nista na svijetu |
|
Zoran89
Post Options
Thanks(0)
|
Da li znate sto je E/C/A ?
Najbolji preparat za skidanje masnog tkiva, koji nije anabolicki steroid je E/C/A. Objasnimo prvo sto je to, za one koji mozda jos nisu culi za njega. Sam naziv je kracenica, a znaci ; Efedrin- coffein-aspirin. evo ti link.... https://www.fitness.com.hr/prehrana/dodaci-prehrani/ECA.aspx |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam mislio da efedrin spada u steroide, ali po ovome ocito da ne spada nemam pojma , ovdje cak pise da ga ima i u nekim lijekovima!!!! Nije mi jasno bas
Edited by Ive_ri |
|
Zoran89
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ne kuzim sta svi toliko imaju protiv efedrina....ako cemo bas tako...i KOFEIN je na listi zabranjenih sredstava za profesionalne sportase (u vecim kolicinama kada se nadje u krvi)....Ventolin je isto na listi zabranjenih sredstava...(osim ako niste asmaticar) i zato ti je 30% profesionalnih sportasa registrirano kao da imaju problema s astmom....
Toliko se razvikalo o stetnim nuspojavam efedrina zato sto su glupi debeli amerikanci kada su skuzili da jako pomaze u topljenju masti ga poceli uzimati u enormnim kolicinama....a hvala bogu da se tada dogadjaju neke nezeljenje nuspojave....kao sto ce ti se dogoditi i ako popijes previse kofeina.... ma....kao sto ce ti se dogoditi i ako popijes previse alkohola....to ti je ista stvar....sve je dobro ako ga koristis u umjerenim i pravilnim kolicinama.... |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ima neceg u tome sta govoris, kad se malo pogleda, ali ja sam jednostavno protiv tih uzimanja raznih supstanci
|
|
Zoran89
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro....onda prestani piti kofein...jer kofein isto pomaze u topljenju masnih naslaga (ali zato usporava metabolizam)....
svako ima nesto s cim si "olaksava" zivot..... a sad tko ce sta uzimati to je njegov izbor.....ja osobno ne uzimam efedrin niti ga imam u planu uzimati...ali jedino zbog jednog osobnog razloga (imam jako problema s prekomjernim znojenjem, a ovo bi to jos samo pojacalo).... Inace...tko voli neka izvoli...netko pije, pusi....netko pije puno kave...netko uzima efedrin.....dok ste u granicama...pa radi brate sta te volja ;-) |
|
La Toya
Viden/a u gymu Joined: 14 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima nas svakavih,i neki ce za odredene rezulatate upotrijebiti i te stimulnase.. zasto to ljudi rade?jednostavno nakon svakodnevnog treniranja i to 2 puta na dan tijelo ti se izmori-i psihicki i fizicki i jednostavno ne ostvarujes ono sta zelis a znas da moras jer si uporan-a tijelo i dalje neda jer si dosao do jedene granice preko koje nemozes prijeci.istina zato postoje faze mirovanja odnosno pauze ali nekada su te faze prekratke da bi se tijelo regeneriralo u potpunu aktivnost i zato vecina ljudi poseze za tekavim supstancama.. |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Da , slazem se s ovime sto si rekla, ali mislim da je to vise potrebno ovim profesionalcima koji moraju izvuc iz sebe bas maksimum maksimuma, a nama rekreativcima bas to i nije potrebno, meni je ok popit poslije treninga whey proteine i nesto pojest i inace normalno jest i to je to!
Ali ako cemo tako, i whey je zapravo nekakav dodatak, ali to je samo dodatak prehrani i ne smatram ga uopce kao nekakve supstance! Tako da stvarno svatko nesto koristi, zavisno o svojim potrebama, te se s tim slazem sa Zoranom i ovime sta je gore napisao! |
|
La Toya
Viden/a u gymu Joined: 14 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
u principu se i odnosilo na prof sportase samo sta ja znam masu ljudi koji spadaju u grupu rekreativaca ali i uzimaju te supstance,makar po meni osobno veci je gust natijecati se sa svojim tijelom i ici do maximalnih njegovih granica btw.š% efedrina se nalazi u kapljicama za nos pa vrhunski sportasi u slucaju bolesti na nekom natjecanju nesmiju nista uzimati jer padaju na doping testu... |
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |