želim biti fit |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
SamoTvoja
Cita FAQ Joined: 02 Studeni 2014 Location: Bosnia Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahaha, da je makar radila cucnjeve dok je izmisljala price, imala bi dobru guzu :D
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ili imao
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
debelaberta
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2015 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Juuuu-huuu.Evo me.Tako sam se umorila jer sam šetala sa svojim lesjakom,psom Lesijem.Nije me bilo par dana jer sam izgubila lozinku pa sam morala ići u vinograd ubrati novu.Problem mi je što su se moji ukućani tako raširili po ovome computeru kao gnjoj po polju i dok dođem na red za malo pročačkat internet prođe puno toga .Najviše vremena provodi na kompiću moj debeli brat. Tako me nervira kad stavi svoju šoferšajbu na oči za bolje čitat.Ne može ga nitko više maknuti sa ove kutije a ja cijela nervozna jer se bojim da puno toga neću stići pročitat.Moj je problema šta bih ja htijela imat sixpack a kako ja nemam sixpack nego imam trbušnjak koji je godinama mukotrpno izgrađen.Stvarno sam se umorila za izgradit taj trbušnjak. Sretna sam da me podržavate i drago mi je da vam se sviđaju moje kravice.One ne samo da daju mlijeko nego možeš i objesiti jaknu,torbu,ruksak na njihove rogove kad radiš u polju.Pobjegla sam od teme znači kako izgradit superpack?Super ste i vesele i sve vas volim.
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha,
ne postustaje! |
|
Be healthy, be happy.
|
|
SamoTvoja
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha, malo se zabavimo dok nekome ne pukne film pa je/ga banuje
|
|
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
....gym..kako misliš imao?!...100% znaš ko je!?....je li sa etikete od goveđeg gulaša...a ženska jadna nema trbušnjake nego trbušnjak a vi tako....a morrighan je najjača...napisala joj lektiru...dobro je i malo šale u ova teška vrimena....samo tvoja@ne znam zašto bi je i banirali kad nikoga ne vriđa....
|
|
iznajmljujem sobnu biciklu
|
|
SamoTvoja
Post Options
Thanks(0)
|
Nadam se da nece, mene zabavlja Samo brinem da zbog lijepog vremena i pocetka poljoprivredne sezone nece imati dovoljno vremena da nas informise o svim stvarima iz svog zivota
|
|
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
...dobro i kažeš...djevojka sa sela...
|
|
iznajmljujem sobnu biciklu
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |