Želim dobrodošlicu samome sebi! |
Post Reply |
Author | |
Krejzi
Cita FAQ Joined: 03 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Prosinac 2012 at 00:18 |
Pokušat cu biti što kraci
Momak u cvijetu mladosti, 19.g., još od prije upoznat sa sportovima; trenirao nogomet 4 godine i boks 1 godinu, medjutim u zadnje se vrijeme opustio i dobio salaste nametnike oko trbuha, ruku, nogu, vrata - ustvari oko cijelog tijela. Visok 175cm (ili nizak, vi procijenite ), težak 82kg, u zadnje dvije godine dobio petnaestak kila koje sad želi izgubiti, odnosno "pretvorit u mišicnu masu". Ultimativni cilj: zdrav nacin života koji naravno, vodi do preobrazbe. Eto, tolko od mene, nadam se da sam dobrodošao! |
|
krijesnica84
Cita FAQ Joined: 25 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super si to srocio.. :D Kratko i jasno.. sad se samo treba znojiti.. ja sam si nabavila girju od 8 kg, pravim si bulgarian bag, imam sobni bic, uže, vrecu za boksanje, rukavice, bandaže.. samo ne znam odakle da krenem.. :P
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosli oboje!
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
krijesnica84
Post Options
Thanks(0)
|
Thnx :D
..eto vish, Krejzi, dobrodošli smo.. :D |
|
Krejzi
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala LolitalnChains
Drago mi je da smo dobrodosli krijesnica, sad je na nama da pruzimo dobrodoslicu zdravijem nacinu zivota i mukotrpnom vjezbanju Edited by Krejzi - 08 Prosinac 2012 at 16:59 |
|
krijesnica84
Post Options
Thanks(0)
|
Jesi vec uveo neke promjene u prehranu? Kad i kako vježbaš? :)
|
|
Krejzi
Post Options
Thanks(0)
|
Pokusavam imat sto vise manjih i zdravijh obroka tokom dana (6-7), izbjegavam slatko/slano tipa cokolada, cips, grickalice, kokice i sl. osim ukoliko je neka tekma, onda bonton nalaže da ih obavezno jedem! :D
Drzim se dvije poslovice; "BREAKFAST LIKE A KING, LUNCH LIKE A PRINCE, DINE LIKE A PAUPER" i "YOU CAN EITHER SUFFER THE PAIN OF DISCIPLINE OR THE PAIN OF REGRET". Jos nisam poceo trenirat, ali krecem za par tjedana. Kako si ti poslozio stvari? |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosli oboje :)
prvo- kokice su super meduobrok, barem meni :D slobodno napiste jelovnik jednog dana i raspored treninga pa ce vam vec netko iskomentirati Sretno! pozdrav |
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
Krejzi, kakav ti plan imas u vidu za trening? Teretana - utezi ili sprave ili neka oprema kod kuce ili nesto trece? Kakav cardio?
Samo tak naprijed, oboje, i rezultati nece izostati! |
|
|
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošli :D evo avangarde se pojavila :D nekako bio prazan forum bez nje ovih par dana :D
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
imala obranu sinopsisa disertacije pa bila hodala ko luda po kuci zadnjih tjedan dana
|
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahahah :D
|
|
krijesnica84
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima na toploj dobrodošlici
@Krejzi: Super ti je ona.. "YOU CAN EITHER SUFFER THE PAIN OF DISCIPLINE OR THE PAIN OF REGRET" .. zadnjih dana bila sam suocena s raznim napastima, ali u vecini slucajeva uspjela sam se oduprijeti tako što sam umjesto cokolade uzela suhu datulju ili par groždjica, lješnjake ili orahe.. kupila sam si integralni kruh, posni sir, zobene pahuljice i hrpu ostalih zdravih stvari, sad ponovo ucim jesti.. ovaj put ispravno.. Stevia zasladjivac u obliku tabletica, da ne zaboravim, ima fuj okus kad se stavi u kavu, ali 1 tabletica ima 0,0025 kcal i ful je prirodno.. za razliku od ostalih sladila koja sadrže aspartam i saharin.. otrov Trudim se imati što više manjih zdravih obroka dnevno, nekad zaboravim jesti ili ne stignem, ali natjerat cu se da pojedem zobene ujutro.. zobene su zakon ..super su kad ih smiksaš sa bananom, vodom i mlijekom u prahu.. Treba vremena da skužiš što, kada i zašto jesti.. zbog loših navika koje smo smatrali "normalnim" otkad smo došli na ovaj svijet.. ocito su nas krivo naucili.. Sad se osjecam prosvijetljeno i pokušavam svima otvoriti oci, ali svi imaju neke predrasude prema zdravoj prehrani.. najviše zbog cijene.. opet, kad jedeš zdravo, jedeš i manje, tak da dodje na isto.. Sad sam slucajno naišla na ovo: "Izvanzemaljci nas gledaju kao da smo nerazvijeni idioti. Možda su nas izolirali nevidljivim paravanom od ostatka galaksije. Možda šalju upozorenja prema milijardama zvijezda da je civilizacija u blizini patuljaste zvijezde, koju mi nazivamo Sunce, jako opasna", izjavio je za ruske medije astronom Sergej Smirnov sa studija za kozmicka istraživanja. Znanstvenik tvrdi kako "mali zeleni" nemaju povjerenja u nas jer sami uništavamo planet na kojem živimo te se boje da bi kao autodestruktivna bica mogli zlorabiti njihova znanja pa nas se radije klone." Da.. uništavamo sami sebe nezdravom prehranom, nesvjesno.. u zadnje vrijeme mene gledaju kao da sam iz druge galaksije.. što ce tek biti kad me vide s girjom? Anyway, Krejzi, zašto ne bi odmah poceo trenirati? Ja sam si nabavila girju od 8 kg i polako se ufuravam, još si planiram nabaviti foam roller.. jedan dan se nisam dobro zagrijala pa je bilo manjih problema sa ledjima dan poslije.. Nemam još neku jasnu viziju svega, ali volja je tu.. Edited by krijesnica84 - 09 Prosinac 2012 at 21:03 |
|
Krejzi
Post Options
Thanks(0)
|
@chains Sto se tice sprava, planiram jedno vrijeme (barem 6-7 mjeseci) vjezbat doma radeci zgibove, sklekova, trbusnjake i ostale jednostavne vjezbe i na neki nacin napravit "tjelesni okvir, a onda cu se kasnije upisat u neke gym i pocet ozbiljnije bildat...ali treba doc do toga!
Sto se tice cardia, neda mi se trcat po snijegu pa preskacem uze u garazi i derem po vreci, po mojem misljenju preskakivanje uzeta je najbolji cardio! A jelovnik....uff to jos planiram, kupio sam posni sir bas ko i krijesnica ali jednostavno nemogu probavit taj okus haha...nisam u zivotu nesto gore probo, cak i brokule mogu jest (sirove ako treba) ali posni sir (dukatov) ma kolko god da je zdrav, jednostavno ga ne volim...morat cu nac neka druga rjesenja |
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
Super, ufurali ste se u prehranu, dobar pocetak. Da, sve je stvar navike. Npr. Ja sam pila Nes classic uvijek sa zlicicom secera i izbacila taj secer, bio mi je sok. Ali covjek se navikne bas na sve - sad mi je najnormalnije kavu bez iceg popiti, a ponekad cak umjesto mlijeka smutim s vodom.
Osim zobenih, ujutro si mozete ubacit i neki protein. Npr. uz tu kasu, pojest i par kuhanih bjelanjaka ili nesto sunke purecih prsa s integralnim kruhom (onda zobene ne trebaju). Ma i mene u pocetku na faxu cudno gledala ekipa kad bih izvadila shake ili posni/kravlji sir pa smo malo prodiskutirali, al onda su se navikli. Tak da bude i vasa okolina Uostalom, oni su ti koji rade greske toveci se pecivima i sendivicima, haha Pa da, najbolji rezultati dolaze samo ako se iskombinira i zdrava prehrana i treniranje. |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |