Želim se pokrenuti! |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Lego
Cita FAQ Joined: 20 Travanj 2013 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma jasno...samo sam se zezala
|
|
Lego
Post Options
Thanks(0)
|
Imam pitanjce...u blizini mi se otvorio Studio za žene Magic Well koji nudi koncepciju kružnog treninga...Ima li tko kakvih iskustava s tim ili je to samo jedna od neucinkovitih skupih šminkerskih novotarija?
Ja moram priznati da se još nisam pošteno prihvatila posla pa mi se nekako ucinilo da bi mi to bilo dobro za stjecanje navike vježbanja pošto mogu odmah nakon posla odraditi trening... Magic Well |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo odradi ovaj program 5 kg u 5 tjedana... ubrzaj metabolizam sa vise hrane, vise proteina u prehrani.. izracunaj si bazalni metabolizam i ispod njega kalorijski nikako nemoj ici!! cca, tezina x24..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Lego
Post Options
Thanks(0)
|
Imam još jedno pitanje za znalce vezano uz zagrijavanje prije vježbanja... Nemam onaj foam roler ali vidim da se spominje i alternativa...pvc vodovodna cijev...može pojašnjenje? :) Nije li ona pretvrda za razliku od foam rolera koji je spužvast...Jel to ona normalna siva cijev? Znam, malo glupo pitanje ali pokušavam uštedit gdje god je moguce... :))
|
|
Lego
Post Options
Thanks(0)
|
E da i još nekaj...posni sir! Kako je moja draga sveki izvor finog domaceg normalnog sira je li preveliki grijeh jesti taj umjesto posnog?
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Domace je uvijek domace, ako imaš mogucnost jesti domaci svježi sir uvijek je to bolji odabir od kupovnog tako da to nije grijeh nego dapace.
Ja napokon na placi našla pravog dobavljaca svježeg domaceg sira Što se tice zagrijavanja ne znam za tu cijev, ali ni ja nemam foam roller ali se zagrijem 10 min na orbitreku |
|
Lego
Post Options
Thanks(0)
|
O pa i ja imam Orbi samo kaj se na njemu suše plahte Ok, znaci ne moram se zagrijavati po Extremfitovim naputcima iz programa 5 kg masti u 5 tj? Mogu odraditi 10 min Orbija pa trening? Inace, ak sam dobro skužila foam roller je za masažu mišica? To s cijevi sam vidjela tu: https://www.fitness.com.hr/vjezbe/savjeti-za-vjezbanje/Zanimljivo-zagrijavanje-1.aspx
Joj, baš mi je laknulo za sir...nekak sam skeptik po pitanju tih kupovnih mlijecnih preradjevina... Hvala ti! |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da roller služi i za masažu.
Iskreno ja baš nemam puno živaca za zagrijavanje, popnem se na orbitrek napravim 10-20min ovisno o vremenu, nakon toga razgibam sve zglobove i to mi je zagrijavanje. Napravila sam vec dva puta taj extremov program i jako sam zadovoljna rezultatima i s ovim zagrijavanjem. Slažem se za kupovne proizvode i ne samo mlijecne, i definitivno uvijek je bolji odabir domace. Znaš li otprilike koliko mlijecnih masti ima domaci svježi sir? |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |