želim se vratiti u stare dane :) |
Post Reply |
Author | |
kika2801
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2010 at 13:08 |
Pozdrav svima,zanima me s kojim se vježbama može zategnuti višak kože na trbuhu, ispod toga se naziru trbušnjaci :)U trudnoci sam dobila 30kg koje sam skinula u godinu dana (vježbanjem i posebnom prehranom), sada imam još 3kg viška, no najveci problem je koža na trbuhu, cak izgleda ok dok stojim ali kad se sagnem izgleda užasno...Bilo bi mi drago da mi pomogne neka mama koja je imala slicnih problema :)
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mame budu pomogle, a mi ti do tada želimo dobrodošlicu i ugodan boravak na fitness.com.hr forumu!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno pozivamo mame s iskustvom da se jave..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Loli
Cita FAQ Joined: 28 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i tebi...nažalost imam isti problem...i cini mi se teško riješiv
Ustvari donji dio trbuha mi je problematican.. |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo još jedne madr. :D
Ja sam nakon 2. trudnoce postupno mršavila, tako da mi višak kože nije problem (ali strije jesu) i nažalost, za višak kože ne postoji neko rješenje osim kirurškog zahvata (kao ni za strije). E sad.. ako je to situacija gdje je loše samo kad se sagneš, to nije u toj "ozbiljnoj" kategoriji i mislim da se to da rješiti sa još vježbe i možda kremama za ucvršcivanje i još malo vremena. Svaka cast na skinutim kilama u prvoj godini! Biti ce to sve super, vidjet ceš! Samo strpljivo dalje i sve ce biti po starom. I dobrodošla! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |