Želim smršaviti-zato pomagajte :-) |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kreni...Ko da ništa zabrljala nisi... procisti jeloovnik i pokreni se sa nekim jednostavnim kardiom i programom bodyweight vježbi, pa kako budeš napredovala ceš vidjeti kamo dalje.... ne ocajavaj..iipak sii u boljoj ssituaciji nego kad si se prvi put javila...
Sad fino, bez kukanja, hrabro, samo naprijed.... |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo tako Ionako više ne možeš nazad, tako da - saberi se, sjeti se onog osjecaja kojeg si onda imala kad si gledala kako kilaža ide prema dolje i pokreni se! Znaš i sama da nema druge ako želiš to što želiš, no magic pill
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
garawaST
Cita FAQ Joined: 28 Travanj 2013 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo ce ici puno teže nego prvi put
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nekada treba samo kreniti :) I to je to...ako se uvjeravamo da je teško...da ce biti teže....necemo se dovesti do željenog cilja...jer vec smo prakticki odustali na samom pocetku....Pogriješimo nekad , popustimo puknemo... pa što :)
Treba kreniti samo....odmah...ne cekati i govoriti kako ce biti teško...jer vec si mogla dan dva biti u prednosti , i bliže cilju :) |
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
baš suprotno sad sa novim metabolizmom ideš u borbu i na pocetku ce opet brže krenuti, a kad nastane opet zastoj, tu smo i pomoci cemo ti |
||
cookies are for pussies
|
||
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo ja se javljam da pruzim podrsku...
na pocetku je tesko to stoji, ali vremenom, evo kod mene sad mejsec dana otkako stvarno se pridrzavam nekih pravila prehrane,uslo mi je vec u naviku da razmisljam o tome sta cu jesti, jednostavno mozak sam zna sta je dobro a sta ne, ne znaci da si robot i da ako stvarno ne mozes odolit, ne pojedes nesto, ali evo ,mjesec dana nisam okusila slatkise(osim crne cokolade 85 posto u malim kolicinama-kad me pocne drmat zelja uzmem kockicu ili dvije i bude bolje)... ako imas volju,sve se moze, ja cesto gledam motivacijske treninge na youtube, kad nemam volje za treningom :) ovaj mi je najbolji definitivno pa mozete pogledati http://www.youtube.com/watch?v=nhRzkGpdQdk&list=HL1381779364 i evo danas sam od trenerice dobila pohvalu, da se zaista vidi da sam se 'utegnula' i da izgledam mrsavije, ali nisam izgubila kilazu :) pozdrav |
||
garawaST
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma krenula sam,7 dana sam pazila šta jedem, osmi dan se vagala i razocarala,deveti dan prežderavanje od jutra do mraka Ne znam, možda sam cak i tih sedam dana jela pre malo.... Ma treba mi samo mali pomak prema dole pa se nadam da bi onda brže krenulo |
||
garawaST
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super za tebe,glavno da je krenulo i da ti se vidi da si mršavija To meni treba,taj mali pomak pa mislim da bi mi onda bilo puno lakše... Puno hvala na podršci |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta je bilo 8 dan? jesi se mjerila metrom? vaga nije pokazatelj nicega, narucito ne nakon tjedan dana |
||
cookies are for pussies
|
||
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je..vaga nije pokazatelj..da vidiš mene, vec 2 mjeseca pazim na prehranu i vaga ni makac..znaš koliko se spustilo? za citavih 300 g !!
Ocajavam? NEEEE..ni slucajno--nego nastavljam dalje,jer su cm otišli.. zato metar u ruke izmjeri se danas, pazi kako jedeš, treniraj..pa nam javi rezultate za tjedan dana !! Tu smo svi uz tebe !!! |
||
garawaST
Post Options
Thanks(0)
|
|
težina, spiza i prehrana - no comment
|
||
garawaST
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
garawaST
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajmeee! Nije me bilo sto godina I lozinku sam zaboravila Evo mene na part II Imam previše kila, uz vašu pomoc sam bila super smrsavila, tj zdravom prehranom i kretanjem, a onda dosli problemi i oslo sve u 3... Tezina mi je tolika da me je sram i reci, nikad nisam bila ovako velika, ovako široka, ovako...ne znam...jadna... Sad se nadam cu opet uz vasu potporu krenuti i da necu odustati...Eto, kupila sam lidlove zobene, jogurt, lan, sezam, suncokret, posnu skutu, voce i povrce...
I danas sam krenula: D-jogurt, sezam, lan, 1 banana, 1 jaje tvrdo kuhano.. M-1 naranča, 2 jaja... |
||
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo se smiri i isplaniraj prehranu kako si to radila i prije. Vjerujem da sad opet imaš motiva i za aktivnosti i za paziti na prehranu.
Nije lako, ali vjerujem da možeš, kao što si mogla i ranije. Uostalom, imaš i dovoljno znanja i iskustva da znaš odakle krenuti i kako složiti obroke. Samo polako i strpljivo, vidjet ćeš da će i kile početi padati. Nemoj se osjećati jadno, veliki je korak što si opet ovdje i što si odlučila učiniti nešto da popraviš stanje. Svi smo uz tebe! |
||
Be healthy, be happy.
|
||
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemoj očajavati, samo kreni!
|
||
Mima51
Cita FAQ Joined: 20 Prosinac 2014 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Garawa, ako će ti biti lakše,evo podrške i sa moje strane. Ja sam bila u vrlo sličnoj situaciji kao i ti. Sjedeći posao, premalo kretanja, 174 cm visine, 95 kg na samom početku i 51 godina starosti, što znači gotovo 20 god starija od tebe, a to znači i toliko sporiji metabolizam, što dodatno otežava mršavljenje.
Dobrih izgovora kako nemam vremena za teretane i vježbe, hvala bogu, uvijek se našlo i bilo ih je podosta , ali se za kavice i kojekakva gubljenja vremena po šoping centrima vremena uvijek našlo. E onda mi je pukao film, pa sam uz ponešto preraspodjele obaveza ipak našla vremena tri puta tjedno za teretanu. Zaključila sam da ako imam motiv i nešto želim, onda ću to i napraviti. I ne samo da mi je koristilo jer je pokrenulo tijelo i uspavani metabolizam, nego sam se počela osjećati puno bolje i fizički, ali što je još važnije i psihički. Zadovoljnija, smirenija i stabilnija. A ne moram ni govoriti da je u 4 mjeseca vježbe do sada otišlo nekih 5-6 kg. Možda ne izgleda puno, no meni su veliki kao kuća. Pa ako sam ja mogla u ovim godinama.... e onda stvarno svatko može. Znam da je glupo davati savjete, ali kako sam ja dama u godinama nadam se da mi nećeš zamjeriti. Dakle, od srca ti preporučam da se upišeš u neku teretanu, fitness, pilates ili što ti već paše. Odlazak na treninge dodatno će te motivirati, a osjećaj krivnje i samooptuživanja će se smanjiti, što je, vjeruj mi, neprocjenjivo. A kad počneš vidjeti prve rezultate, to ti je motiv više. jednom kad se navikneš na treninge, bez njih više nećeš moći. Eto, to sam ti htjela reći. A evo i jedne meni omiljene mudre izreke koja mi je često u mislima kad se oko nečega počnem kolebati i kad se ulovim da pokušavam opravdati zašto nešto ne mogu napraviti. "Tko hoće, naći će način! Tko neće, naći će izgovor" I baš je kao stvorena za nas. Edited by Mima51 - 27 Sijecanj 2015 at 17:19 |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |