Želim,hocu i mogu ! |
Post Reply | Page <1234 7> |
Author | |
mare2013
Cita FAQ Joined: 22 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
vec sam ja taj program radila nekih 3 tjedna,ali sam odustala jer mi prehrana nije bila sredjena i nisam htjela nastavljati dalje jer znam da ne bi bilo rezultata bez sredjene prehrane..ali ovaj put,ne odustajem!
Je li uredu ako jedem 3x dnevno,probala sam jesti više puta,ali mi jednostavno ne odgovara? |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
možeš jesti 3 puta dnevno ako ti tako odgovara samo pazi da odgovara kcal unosu kojeg trebaš ispunit za taj dan i nemaš frke
|
|
cookies are for pussies
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Je prilagodi sebi:)) ja isto volim manje obroka
|
|
mare2013
Post Options
Thanks(0)
|
hm..tu cu trebati pomoc,ne znam to racunati.
ocito cu u jednom obroku morati dosta toga pojesti,da bi mi na kraju odgovaralo kcal unosu. |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Olovka papir i citaj deklaracije to je najtocnije
Kalkulatori isto pomažu, ali tocnije je ovo gore. Nije nikakva mudrost ne brini |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
check this out https://www.fitness.com.hr/vjezbe/savjeti-za-vjezbanje/Fitness-kalkulatori.aspx br.4
|
|
cookies are for pussies
|
|
mare2013
Post Options
Thanks(0)
|
Da,tako ce i biti.Pitanje,ako želim da smršam,treba da jedem manje od TDEE ili ...? BMR: 1519 TDEE:2089
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
jes, režeš od TDEE-a, znaci kreni od recimo 1800kcal pa kad zašteka režeš sve do 1500 što ti je bazalni i ispod cega nesmiješ ici
Edited by avangarde - 27 Kolovoz 2013 at 23:58 |
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zato što jedeš premalo, da. Ocito su ti obroci neuravnoteženi. Imaš premalo proteina, premalo masti da te zasite, premalo vlakana isto...vidim da se i UH-i klackaju Uglavnom, premalo hranjivih tvari i energije ukupno što onda povlaci želju za slatkim...a i tu možemo dodat onaj psihološki efekt _ to ne smijem pa mi se baš to jede Uglavnom...imaš tu puno primjera jelovnika - pokušaj si nešto složiti po tome, u broju obroka koji bi ti najviše odgovarali. Pazi na ovaj TDEE, pitanje je da li je uopce toliki s obzirom da se nisi bavila nicim posebnim i imaš višak kg-a. No uvijek možeš krenut s tih 1800 kao što je avangarde predložila pa ceš i sama vidjet da li stagniraš na tome ili skidaš polako....onda radiš korekcije po potrebi. Samo se pobrini da povecaš unos proteina i povrca, to prvo. Koje su to kolicine zobenih i kruha cca? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mare2013
Post Options
Thanks(0)
|
Danas cu da si složim jelovnik,pa onda vas pitati za mišljenje.
Evo danas sam nažalost preskocila dorucak,bila u žurbi,ali zato sam za rucak pojela oko 50gr špageta i sos od domaceg kecapa i mljevenog mesa. Kolicine zobenih bude oko 70gr,a kruh jedna šnita,nekad dvije,ali deblje šnite i to onaj pekarski. |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ništa ti ne brini, ja 90 posto smažem u jednom obroku ako nemaš vremena jest naviknut ceš se na takav režim sa 3 kao "veca" obroka :P
|
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo naprijed i ne posustaj!
|
|
mare2013
Post Options
Thanks(0)
|
je li uredu ako pocnem trening sa zagrijavanjem na kucnom biciklu nekih 10 min i onda onaj program izgubite 5kg masti za 5 tjedana ili da odradim to bez bicikla?
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
naravno, zagrijavanje je obvezno. Možeš 10 min na biciklu + dinamicko razgibavanje zglobova
|
|
cookies are for pussies
|
|
mare2013
Post Options
Thanks(0)
|
Obecala sam da cu postaviti slike i mjere,pa evo ih :
Visina: 171cm Kilaža: 68,3kg Biceps: L- 28cm, D- 29cm Grudi: 88cm Struk: 75cm Ispod pupka(najširi dio): 89cm Bokovi: 102cm Bedro: L- 59cm, D- 60cm Listovi: L- 36cm, D- 36cm A sada slike: Sada bar imate pretpostavku o meni i znate u cemu je problem.Želim skiniti salo i lijepo se utegniti. |
|
mare2013
Post Options
Thanks(0)
|
ajme..totalno sam ispala iz forme,trening nisam uspjela do kraja odraditi,noge mi klecaju,jedva silazim niz stepenice.Onaj squat&press,uf..ja jednostavno ne mogu ici toliko duboko.Tako da sam odradila samo 15min treninga,ali bit ce bolje.
|
|
Post Reply | Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |