Ženski kutak :) |
Post Reply |
Author | |
Hope2010
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Veljaca 2013 at 00:44 |
Pozdrav svima,
Vec duze vrijeme razmisljam o mjenjaju zivotnih navika po pitanju zdravlja i napokon sam prije mjesec i pol pocela raditi na tome...imam 22g,visoka 172 cm i skupljenih 66 kila...i doslo je vrijeme kad sam rekla da vise od toga nece ici...s prehranom se borim jer sam na maminoj kuhinji jos uvijek ali ide mi sve bolje i bolje,u teretani sam stekla kondiciju tako da je sve vec lakse...aali jos uvijek nisam sigurna koja kombinacija vjezbi je najbolja za mene,kada ih je vrijeme malo izmijeniti ili ubaciti nesto novo...tako da bi bila zahvalna na nekom strucnom savjetu |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla.
Reci šta te zanima i plan prehrane i vježbe pa cemo ti i pomoci ;) |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Hope2010
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci tek sad vidim da ovdje imaju cuda o prehrani i vjezbama pa vas necu gnjaviti...a nazalost neznam strucne nazive vjezbi to cu tu jos morati prouciti...u mojoj teretani bas i nema strucne osobe pa cu se orijentirati na iskustva svih vas ovdje :)
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla, malo prouci po forumu i pitaj što nije jasno
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Hope2010
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala puno :) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |