Ensure plus dodatak prehrani a može ju i zamjenit |
Post Reply |
Author | |
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Rujan 2013 at 13:54 |
Doktorica mi je prepisala dodatak prehrani ensure plus da se uzme uz jelo 2 puta dnevno kalorije su visoke,uzima li jos tko ensure plus i kakve rezultate ima s tim ?
|
|
Lepy
Viden/a u gymu Joined: 16 Travanj 2013 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kolko vidim ENSURE plus ima cca 350kcal po shakeu.....pogledaj si neke gainere i pocni citat nutricionisticke vrijednosti....evo ti primjera:
https://www.proteini.si/hr/gaineri-proteinihidrati-15/muscletech-100-mass-gainer-5-4kg/ 2 mjerice iznose 1250kcal.....pa ti reci što je bolje |
|
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
Da li tko iz ovog foruma je koristio ensure plus i jel mu pomogao ?
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preskupo je to za kupovanje tek tako, .......jedna limenka je kolko oko 20 kn pretpostavljam? Ti to na recept dobivas jel? |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ga pijem preko pet godina, ali sumnjam da je zbog nekog drugog razloga. prelaz sa infuzije na jelo je laganiji sa ensureom. Kad mi je muka i ne mogu ništa jesti, pijem ensure pomiješan sa vodom. Meni pomaže da budem živ. A zbog cega je tebi prepisala? |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
da se udeblja valjda :S
|
|
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
Da zbog mog problema mi je prepisala na recept
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |