Ergometar za kardio |
Post Reply ![]() |
Author | |
Imachine ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 10 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 01 Svibanj 2009 at 16:39 |
Iako sam našla jedan stari post u svezi sa ergometrom, nisam našla odgovor na svoje pitanje. Ja ga koristim kao zagrijavanje i kao dio kardio treninga. U našoj teretani služi uglavnom kao odlagalište za boce vode. Pretpostavljam da ga ljudi ne vole jer je u biti naporan. Zanima me da li ga tko koristi ili zna koje glavne prednosti ima? Osim što izriba pozadinu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imachine ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 10 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaci nitko
![]() |
|
![]() |
|
aurora ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam ga uvijek koristila kao spravu za zagrijavanje prije nego se bacim na ostale spravice s utezima. Meni je to odlicna sprava, preporucam svakako
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |