Eto mene! |
Post Reply |
Author | |
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Svibanj 2012 at 13:52 |
Ja sam Nickylii, imam 18 godina. Citam ovaj forum vec neko vrijeme i razmišljam kako da se pokrenem. Imam na laptopu BeachBody Insanity i Hip Hop Abs, ali su samo na laptopu i to je to.Doduše, Insanity sam si stavila na dvd da mogu vježbat gledajuci u televizor, par puta sam išla vježbat, al nakon što bi nakon 10 minuta umirala od umora - odustala sam. Ali sada, spremna sam na sve! Registracija ovdje je moj novi pocetak, motivira me, a i potrebna mi je vaša pomoc. Pozdrav! |
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla.
Hajde, samo hrabro naprijed, nemaš što izgubiti, osim viška kilograma
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala :))
|
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Citaj clanke, prati forum, pitaj ako te što zanima, uvijek se netko nadje tko ce dati pokoji savjet.
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Nakon dugo razmišljanja, odlucila sam otvorit temu na transformaciji, bez slika za pocetak. :$
Sad sam izmjerila sve i bacam se na pisanje - pa onda na vježbanje.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej
Nickylii,
primi se Insanity-a, nemoj da bude samo na laptopu. Nemoj odustajati, što više vježbaš, razviti ceš formu i neceš "umirati". Samo naprijed s treninzima i rezultati ce sigurno doci. Poznata fitness uzrecica: Go Hard or Go Home!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
A morat cu, nema mi druge.
Otvorila sam temu na Transformiraj se, pa eto, ako netko želi pratit i pomagat mi u mom napretku, neka pogleda Bacam se ja na vježbanje vec danas! :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |