Eva Rusan - body fitness prvakinja! |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Kolovoz 2010 at 14:24 |
||
Objavili smo intervju s Evom Rusan:
Intervju s Evom Rusan - novom državnom prvakinjom u kategoriji Body fitness! Procitajte! Tu smo da malo prikažemo više Evinih slika.. U ovoj temi možete postavljati Evine slike, komentirati njezinu body fitness karijeru itd. Eva Rusan - slike: |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eva izgleda fantasticno.
Mada, osobno bih volio vidjeti slike izvan natjecateljske sezone i nenauljenu, vjerujem da bi mi cak bolje izgledala! |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
O ovome pricam |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo još jedne .. a da nije na natjecanju:
|
|||
|
|||
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cini se simpaticna..ali meni izgleda da te cure baš i nemaju puno mišica i nisu izdefinirane...barem tak izgleda izdaleka..ali ih je ljepo vidjeti ovak u svakom slucaju |
|||
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zašto kažeš da nisu izdefinirane? Pa ne mogu one izgledati kao muški BB likovi.. |
|||
|
|||
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma znam...niti necu da tak izgledaju...to je ipak too much ruke im se cine nekak slabe...može to i bolje ali i ovak izgledaju ok...malo više bi vecini ljudi vjerojatno bilo i previše |
|||
Winston Churchill |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kad bi te šutnula s tom rukom!! |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja bi sliku tvju illusions ;) nekako mi se cini da imaš šta pokazati ;)
Eva mi je inace strava .... |
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
svaka cast... super izgleda.... i mislim da ovdje uopce ne bi trebalo bit mjesta za komentare : '' meni je to malo previše'' iz razloga što uopce nije bitno osobno mišljenje , zašto? zato jer ona to radi radi sebe , a ne radi drugih...
zato moje pohvale, nije da bas puno cura ima ovakve ambicije, uglavnom se sve vrti oko nekog 'klik' izgleda, i današnjeg stereotipa mršave ljepote.. meni je ovo strava :)) Edited by ena:))) |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
body fitness prvakinja - ne body building prvakinja... ;) |
|||
illusions
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne neceš maybe one day kad postignem barem 2/3 zacrtanog...ja sam cura od velikih ciljeva...nebu to još tak brzo
|
|||
Winston Churchill |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ok..onda sretno sa postizanjem cilja ;))))) |
|||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
koj komad
|
|||
illusions
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala |
|||
Winston Churchill |
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |