Eva Rusan - body fitness prvakinja! |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
.. napisano je tocno ono što je .. Body fitness prvakinja.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@zoki pretpostavljam da je to samo htio naglasiti da te cure ni ne trebaju imati vece mišice jer nije bb natjecanje nego bfitness...valjda |
||
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha. Mislio sam da mene ispravlja. Ima smisla. .. |
||
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slažem se |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pogledala ja vec odavno š00 puta ove slicice :))..mmmm...bit ce jednog dana i Gymka ovdje, pa makar nakon 30-e Super, bravo Eva, dijelimo istu ljubav |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
I Gymka ce na natjecanja? |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U nekim razmišljanjima sam...ali polako, sljedece godine sigurno ne još
Pa treninzi su mi sve ozbiljniji, prehrana je sve sređenija...sve mi je to postao jedan veliki gušt i velika ljubav tako da se možda jednog dana, kada vidim kako ce me sve to odvest, i popnem na pozornicu Ovo sve je jedina stvar u kojoj sam š00%..još kad citam ove intervjue i prepoznam se u njima..to je to |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako se odluciš na natjecanje, držati cemo ti fige i definitivno ceš imati najveci support od svih. Cijeli fitness.com.hr ce biti uz tebe! |
||
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
.
Edited by Lega |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
too legendo |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ti nisi protiv kemije? ako se mislis natjecat ne gine ti koja kurica |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
za body fitness ne treba kura
gym girl, samo naprijed |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
weee... budem ti podrška.. ko zna...što mene pukne do 30-te...
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
khm
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj ti... |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da ti to nece biti uopce problem, ti si bar olicenje discipline, i radis u teretani , tako da jedino sto ti mogu rech, da sam ja na tvom mjestu vec bi tako i izgledala, ajd bash mi je drago da netko ima i takve ambicije :))) |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |