Evo da se i ja predstavim |
Post Reply |
Author | |
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Rujan 2009 at 20:05 |
pozdrav svima, Greetings...:)
Zovem se Emir, studiram pravo, dolazim iz BiH, visok sam š.80 i imam 74 kg(moram na 80 preko zime) i vec oko 5 mjeseci idem u teretanu, i iskreno receno napretka i nema bas...zasto?...jer sam zderao kao idiot sve sto mi dodje pod ruku :(((...ali sam 25 jula odlucio ispocetka poceti...u potpunosti sredio ishranu i mogu reci za ova malo manje od dva mjeseca imam š00 puta vishe napretka nego za to vrijeme...ali sam previse opterecen s tim da ponekad ocekujem prebrze rezultate (citaj idiot) :))...ali i sam znam da to treba doci vremenom s obzirom kako sam se prezderavao junk foodom...ne daj boze nikome...evo kako izgleda moj tipican dnevik ishrane (danas) š. doruchak...4 bjelanjka, š00gr zobenih, zdjela salate(luk, paprika, paradajz itd) 2. š50 gr zobenih(prije treninga), a inache banana i narandza i unca badema(28gr) 3. š60 gr oslica/tuna/teletina/sarma /grah/ sta god, š00 gr rize, zdjela salate, kriska integralnog kruha (nakon treninga 30 min) 4. 2 banane i casha 0.9 % mlijeka 5. 250 gr pilecih prsa, zdjela salate 6. 200 gr posnog sira(sat prije spavanja) kritikujte me slobodno... pitanja : š. zelim imate 6 pack abs...mozeli se sa ovom ishranom doci do toga(ako ne bacam se na cevape :))) salim se :) 2. prebrzo ocekujem rezultate? hm... to je to... :) |
|
awesome :))
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošao
umjesto banana ubaci posni i zamjeni prva dva obrok sa time da jaja budu cjela p.s kupi whey i grožđani šecer za poslje treninga p.s2 piši po forumu, treba nam jedan veseljak kao ti :D |
|
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
kakav grozdani secer ??...zasto je to dobro...plus whey to ono shake napraivs pa huknes nakon treninga...kakve su cijene tog whey (ako ga kupim to onda samo poslije treninga srcem)..jos se dvoumim oko tog wheya...ode puno para...nije da se zalim ali student...recesija haha znate kakvo je stanje :))
|
|
awesome :))
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošao
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
može se naci za š70 kn najeftinije, ovako na malo! a ako samo poslje treninga onda ti traje 3 i pol mjeseca grožđani šecer je šš kn u dm-u - pola kile, ali njega ide duplo više od wheya |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |